Open Procurement Albania

Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyrash per Agjencine e Menaxhimit te Burimeve Ujore

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyrash per Agjencine e Menaxhimit te Burimeve Ujore
Nr. Reference REF-43497-11-14-2019
Vlera / Fondi Limit 1 244 368,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-11-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-11-2019
Data e mbajtjes se tenderit 25-11-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues IGLI SAND SHPK
M.LEZHA SHPK
RO-AL SHPK
BOLT SHPK
ERALD SHPK
ERZENI/SH SHPK
MUCA SHPK
MURATI D SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "RO -AL"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 38,597.00 Lekë shumatorja e çmimeve për njësi.
  Data e shpalljes se fituesit 13-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. “ERZENI/SH” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur oferte ekonomike sipas kriterit të percaktuar ne pikën 1, gërma a) të Kritereve të vecanta.

  2. “MURATI D” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 1, ne kriterin e përcaktuar në pikën 2.1, kapaciteti ligjor/profesional të kritereve të vecanta për kualifikim të dokumentave të tenderit, duke mos arritur të përmbush Lejen Mjedisore të lëshuar nga organet kompetente për veprimatarinë në fushën e objektit të prokurimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-43497-11-14-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data