Open Procurement Albania

Loti IV. Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti IV. Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial
Nr. Reference REF-45112-11-27-2019
Vlera / Fondi Limit 105 598 723,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 02-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:
  Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse të lëngëta për përdorim termik civil dhe industrial”
  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë;
  2. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Korçë;
  3. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë;
  4. Qendra Spitalore Universitare ''Nënë Tereza";
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-45112-11-27-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Aneks (I)

  Aneks (II)

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data