Open Procurement Albania

Loti II Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Koço Gliozheni

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti II Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Koço Gliozheni
Nr. Reference REF-47080-01-06-2020
Vlera / Fondi Limit 4 353 159,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-01-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues ALTEC SHPK
CLIMACASA SHPK& AL-TEK SHPK
NIKA SHPK
Sulollari-Klima SHPK & 2z Konstruksion SHPK
SUPERIOR KLIMA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALTEC SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 053 106,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë: 20.02.2020;21.02.2020;24.02.2020.
  Kanë marrë përgjigje nga KPP në datë 08.04.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1) “SUPERIOR KLIMA” SHPK :
  • Duke u bazuar në dokumentet e dorëzuara nga operatori ekonomik, skualifikohet pasi në shkresën me lëndë “kërkese për tërheqje” me nr. 218 datë 11.02.2019, operatori ekonomik është tërhequr nga procedura e prokurimit, Loti II “Riparim, Mirëmbajtjeje Sistemi të ngrohje-ftohjeve në spitalin universitar obstetric-gjinokologjik “Koço Gliozheni”.

  2) BOE “Sulollari-Klima” SHPK +“2z Konstruksion SHPK:
  • Anëtari i BOE “2Z KONSTRUKSION” Shpk nuk përmbush nënpikën 1 të pikës 3.3 Kapaciteti Teknik pasi nuk arriti të paraqesë dëshmi për kontratat e mëparshme të ngjashme të kryera gjatë tri viteve të fundit nga data e zhvillimit të procedurës, të paktën në vlerën 40 % të fondit të marrëveshjes kuadër.
  • Anëtari i BOE “SULOLLARI-KLIMA” Shpk nuk arriti të përmbushë nënpikën 1 të pikës 3.1 Kapaciteti Ligjor/professional pasi licenca nr. 4360/7 datë 28.04.2015 e dorëzuar në mënyrë elektronike nuk përmban NS-2A Impjante hidrosanitare, kuzhine, lavanteri, mirmbajtja e tyre e kërkuar në kriterin e mësiperm

  3) “NIKA” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush nënpikën a) të pikës 1 Kritereve të Përgjithshme ku ofertuesi duhet të deklarojë se është i regjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit dhe ka në fushën e veprimtarisë objektin e prokurimit.
  • Operatori ekonomik “NIKA” Shpk nuk përmbush nënpikën 1 të pikës 3.3 Kapaciteti Teknik pasi nuk arriti të paraqesë dëshmi për kontratat e mëparshme të ngjashme të kryera gjatë tri viteve të fundit nga data e zhvillimit të procedurës, të paktën në vlerën 40 % të fondit të marrëveshjes kuadër.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush Kriterin Komulativ nënpikën 3 të pikës 3.3 Kapaciteti Teknik për personin përgjegjës për kryerjen e shërbimeve objekt i kësaj marrëveshje kuadër.

  4) BOE“CLIMACASA” SHPK & “AL-TEK” SHPK:
  • Bashkimi i operatorëve ekonomik skualifikohet pasi nuk përmbush germën b) të pikës 1 të Kritereve të Veçanta të kualifikimit. Nuk ka dorëzuar në mënyrë elektronike Dekleratën për paraqitje oferte të pavarur, sipas shtojcës 1/1
  • Operatori ekonomik nuk përmbush Kriterin Komulativ nënpikën 3 të pikës 3.3 Kapaciteti Teknik për personin përgjegjës për kryerjen e shërbimeve objekt i kësaj marrëveshje kuadër.
  • Anëtari i BOE “Al-Tek” Shpk nuk arriti të përmbushë nënpikën 1 të pikës 3.1 Kapaciteti Ligjor/professional pasi licenca nr. 5746/5 datë 21.11.2018 e dorëzuar në mënyrë elektronike nuk përmban NS-2A Impjante hidrosanitare, kuzhine, lavanteri, mirmbajtja e tyre e kërkuar në kriterin e mësiperm.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data