Open Procurement Albania

Blerje Tonera per Kolegjin e Posaçem te Apelimit

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Kolegji i Posaçëm i Apelimit
Objekti i Tenderit Blerje Tonera per Kolegjin e Posaçem te Apelimit
Nr. Reference REF-51248-02-21-2020
Vlera / Fondi Limit 4 977 210,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Infosoft Office
INTERLOGISTIC
KALLFA
MARKETING&DISTRIBUTION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MARKETING & DISTRIBUTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 899 240,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 30 ditëve nga dita e lidhjes së kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. “KALLFA” SHPK:
  • Operatori ekonomik skualifikohet pasi oferta ekonomike e paraqitur prej tij është më e lartë sesa fondi limit i përcaktuar në DT.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kritereve të Përgjithshme të pranimit/kualifikimit pasi shtojca nr.5 e dorëzuar në përmbushje të këtij kriteri nuk është në formatin e DT.
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, gërma “dh” të kritereve të vecanta për kualifikim të dokumentave të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2 të Kapacitetit teknik, pasi nuk ka parqitur deklarate me ane te se ciles merr persiper te kryeje shërbimin e transportit.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit teknik pasi nuk ka paraqitur dekleratë që tonerat do të jenë bojra origjinale, me vulë origjinaliteti, të pahapura dhe jo të rimbushura si dhe tonerat nuk do të jenë tonera kompatibël apo të rimbushur .
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 5 të Kapacitetit teknik, pasi nuk ka paraqitur katalogë/broshurë, ku të shprehë qartë secilin lloji të tonerit që oferton (sipas tonerave të përcaktuar në tabelën e përgjithshme në shtojcën nr. 10 Sasia dhe grafiku i levrimit).
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 6 të Kapacitetit teknik, pasi nuk ka paraqitur tabelën me të dhëna mbi kompaninë nga i cili operatori ekonomik do të furnizohet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data