Open Procurement Albania

Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" - Qarku Elbasan

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" - Qarku Elbasan
Nr. Reference REF-53684-03-10-2020
Vlera / Fondi Limit 3 286 006,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 06-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues IN-MA SHPK
NELSA SHPK
NIKA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 634 550,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “IN-MA” SHPK :
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DT.

  2. “NIKA” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 22000 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 5 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 14001 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 germa b të Kapacitetit teknik, pasi akt miratimi higjeno – sanitar për ambientin e paraqitur është lëshuar me qellim sherbim katering dhe jo prodhimin ose magazinimin e mallrave objekt prokurimi.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 7 të Kapacitetit teknik, pasi Raport/ Fletë Analizë Fiziko-Kimike e lëshuar nga një laborator i referencës ose i akredituar sipas legjislacionit në fuqi, është përpara 30 ditëve nga data e zhvillimit të procedures.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-53684-03-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data