Open Procurement Albania

Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76

Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.

Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:
• Për Lotin VII. “Furnizim me lëndë djegëse Naftë-F76” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, ku është përfshirë kërkesa e 1 (një) autoriteti kontraktor, fondi limit i marrëveshjes kuadër është: 401,033,215 (katërqind e një milion e tridhjetë e tre mijë e dyqind e pesëmbëdhjetë) lekë pa TVSH.

1. Komanda e Forcës Detare, me fond limit 401,033,215 (katërqind e një milion e tridhjetë e tre mijë e dyqind e pesëmbëdhjetë) lekë pa TVSH.
Nr. Reference REF-56157-04-14-2020
Vlera / Fondi Limit 401 033 215,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 01-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B O L V - O I L SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 28.5 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
  Data e shpalljes se fituesit 25-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe ka operatorë ekonomikë të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B O L V - O I L SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B O L V - O I L SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B O L V - O I L SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B O L V - O I L SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Contract Notice

  Standard Documents Of Procurement Goods

  Aneks 1

  Aneks 2

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data