Open Procurement Albania

Loti VI Furnizim me lende djegese per automjete, per perdorim shtepiak dhe industrial GLN (Mishele)

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti VI Furnizim me lende djegese per automjete, per perdorim shtepiak dhe industrial GLN (Mishele).

Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.

Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:
• Për Lotin VI. “Lëndë djegëse për automjete, për përdorim shtëpiak dhe industrial GLN (Mishelë)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, ku është përfshirë kërkesa e 1 (një) autoriteti kontraktor, fondi limit i marrëveshjes kuadër është: 19,912,031 (nëntëmbëdhjetë milion e nëntëqind e dymbëdhjetë mijë e tridhjetë e një) lekë pa TVSH.

1. Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, me fond limit 19,912,031 (nëntëmbëdhjetë milion e nëntëqind e dymbëdhjetë mijë e tridhjetë e një) lekë pa TVSH.
Nr. Reference REF-56155-04-14-2020
Vlera / Fondi Limit 19 912 031,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 15-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 01-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Contract Notice

  Standard Documents Of Procurement Goods

  Aneks 1

  Aneks 2

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data