Open Procurement Albania

Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi(katering) per Spitalin Rajonal Shkoder

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi(katering) per Spitalin Rajonal Shkoder
Nr. Reference REF-56180-04-14-2020
Vlera / Fondi Limit 45 014 772,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Dajti Park 2007 SHPK
DION-AL SHPK
KPL SHPK
NIKA SHPK
OltaSharra SHPK & Helios Gastronomi SHPK
ORLANDO SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NIKA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 35 630 163,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “Orlando” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit ekonomik dhe financiar të operatorëve ekonomike, pasi nga vertetimi i xhiros i paraqitur në përmbushje të kësaj pike nuk arrin vleren mesatare jo më e vogël se 40% e vlerës së fondit limit.
  • Duke u bazuar në dokumentet e dorëzuara nga operatori ekonomik, për të provuar pasjen e numrit të punonjësve të kualifikuar, sipas profesioneve në tabelën e pikës 4.1, të kapacittetit Teknik në DT, ekzistencën e tyre në listëpagesat për periudhën e kërkuar dhjetor 2019 – shkurt 2020 dhe pasjen e dokumentacionit përkatës për secilin punonjës sipas pikës së lartpërmendur, (kontrate pune, libreze pune, librezë shëndetsore, diplomë ose çertifikatë kualifikimi), pas shqyrtimit e vlerësimit të përputhshmërisë së dokumenteve të dorëzuara me ato të kërkuara në dokumentat e tenderit, rezulton se ato nuk përputhen me kodet e profesioneve në listëpagesat për periudhën e kërkuar, bazuar në VKM nr.514 datë 20.09.2017 “Për miratimin e listës kombëtare të profesioneve”, pra ofertuesi nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT. Konkretisht nga 13 persona të kerkuar si ndihmes kuzhinier/sherbyes gatimi, të rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 6 persona.

  2. “Dajti Park 2007” SHPK :
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikatës ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij i ka mbaruar afati i vlefshmërisë.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikatës ISO 18001 pse 45001 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij i ka mbaruar afati i vlefshmërisë
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikatës ISO 14001 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij i ka mbaruar afati i vlefshmërisë.

  3. “KPL” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë nga dokumentet e kërkuara në DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data