Open Procurement Albania

Sigurim jete dhe shendeti per Komisioneret e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Objekti i Tenderit Sigurim jete dhe shendeti per Komisioneret e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit
Nr. Reference REF-57432-05-05-2020
Vlera / Fondi Limit 4 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 29-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1) “ ALBSIG JETË” SHA
2) BOE “SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA” SHA dhe “SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA” SHA dhe “SICRED” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SIGAL UNIQA Group AUSTRIA - SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA - SICRED
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 452 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-07-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në 17.06.2020
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1.ALBSIG JETË” SHA • Operatori ekonomik “Albsig Jetë” Sh.A nuk arriti të përmbushë nënpikën b) të pikës 3.1 Kapaciteti Ligjor/professional pasi licenca Nr.10/2004, datë 22.06.2012 për Ushtrimin e Veprimtarisë së Sigurimit të Jojetës, lëshuar nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare, për të provuar ushtrimin e veprimtarisë së sigurimit jojetë në përputhje me Ligjin 52/2014 “Për veprimtarinë e sigurimit dhe risigurimit”, Aneksi I, Seksioni A, e dorëzuar në mënyrë elektronike nuk i përket operatorit ekonomik ofertues.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIGAL UNIQA Group AUSTRIA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIGAL UNIQA Group AUSTRIA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIGAL UNIQA Group AUSTRIA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIGAL UNIQA Group AUSTRIA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SICRED viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SICRED viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SICRED viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SICRED viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data