Open Procurement Albania

Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale
Nr. Reference REF-54087-03-12-2020
Vlera / Fondi Limit 899 276,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues LUAN RRUSHI
M.C.CATERING
NELSA
NIKA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nelsa SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 789 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:
  Arsyeja e skualifikimit të operatorit ekonomik “LUAN RRUSHI” SHPK
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë nga dokumentet e kërkuara në DT

  2. “M.C.CATERING” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi nuk arriti të paraqesë, Leje Mjedisi të tipit C (kodi III.1.A), të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (sipas ligjit nr.60/2014 “Për një ndryshim në ligjin nr. 10448, datë 14.7.2011, “Për lejet e mjedisit”, të ndryshuar).
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, konkretisht ambjenti i paraqitur në përmbushje të këtij kriteri, ambjenti i marrë në përdorim nga ana subjektit z. I.D dhe i dhënë me aktmarrëveshje “M.C.CATERING” SHPK i mungon “Çertifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj” kjo në kundershtim me germen c të këtij kriteri. Ambjenti i marrë me qira nga ana subjektit z. N.P i mungon “Çertifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj” kjo në kundershtim me germen c të këtij kriteri. Gjithashtu ambjenti i marrë në përdorim nga ana subjektit “Agro KONI” shpk dhe i dhënë me aktmarrëveshje “M.C.CATERING” SHPK i mungon “Akt miratimi higjeno – sanitar për këtë ambient, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj”, “Çertifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj”, si dhe “Operatori ekonomik pjesëmarrës duhet të deklarojë plotësimin e standarteve tekniko-teknologjike për këtë ambient kjo në kundershtim me germen b, c dhe d të këtij kriteri.

  3.“NIKA” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “NDËRTIM DHE MIRËMBAJTJE E PUNIMEVE TË INXHINIERISË CIVILE” i ndryshëm nga objekti i procedurës.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi nuk arriti të paraqesë, çertifikatë që vërteton cilësinë e sistemit të menaxhimit të sigurisë ushqimore, sipas standardit ndërkombëtar ISO 22000-ose ekuivalent.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit limit total. (të gjitha kontrat e paraqitura në përmbushje të këtij kriteri janë për sherbim kateringu dhe jo blerje ushqimesh).
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 (e) të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi në lidhje me ambjentin e paraqitur në përmbushje të këtij kriteri nuk ka paraqitur foto të ambientit të brendshëm të prodhimit ose magazinimit të mallrave objekt prokurimi.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-54087-03-12-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  ANEKS NR.1 - SPECIFIKIMET TEKNIKE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data