Open Procurement Albania

Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime
Nr. Reference REF-54091-03-12-2020
Vlera / Fondi Limit 550 552,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues M.C.CATERING
NELSA
NIKA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nelsa SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 477 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  1. “M.C.CATERING” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, konkretisht ambjenti i paraqitur në përmbushje të këtij kriteri, ambjenti i marrë në përdorim nga ana subjektit z. I.D dhe i dhënë me aktmarrëveshje “M.C.CATERING” SHPK i mungon “Çertifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj” kjo në kundershtim me germen c të këtij kriteri. Gjithashtu ambjenti i marrë me qira nga ana subjektit z. N.P i mungon “Çertifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin, lëshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj” kjo në kundershtim me germen c të këtij kriteri.

  2. “NIKA” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “NDËRTIM DHE MIRËMBAJTJE E PUNIMEVE TË INXHINIERISË CIVILE” i ndryshëm nga objekti i procedurës.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi nuk arriti të paraqesë, çertifikatë që vërteton cilësinë e sistemit të menaxhimit të sigurisë ushqimore, sipas standardit ndërkombëtar ISO 22000-ose ekuivalent.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit limit total. (të gjitha kontrat e paraqitura në përmbushje të këtij kriteri janë për sherbim kateringu dhe jo blerje ushqimesh)
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 (e) të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi në lidhje me ambjentin e paraqitur në përmbushje të këtij kriteri nuk ka paraqitur foto të ambientit të brendshëm të prodhimit ose magazinimit të mallrave objekt prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-54091-03-12-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  ANEKS NR.1 - SPECIFIKIMET TEKNIKE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data