Open Procurement Albania

Blerje doreza, sapun për duart, xhel dezinfektues, alkool dhe pastrues për sipërfaqe.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Mungese Gare, Negocim i Drejtperdrejte (mbi 5 milion leke
 • Jane kontrata pa gare qe lidhen si pasoje e bisedimeve mes autoritetit dhe kompanive. Keto do duhej te lejohen vetem ne raste te caktuara, ku nje situate emergjente shoqerohet me nevojen per nderhyrje te shpejte permes nje kontrate.

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje materiale të nevojshme për mbrojtjen personale për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19.
Blerje doreza, sapun për duart, xhel dezinfektues, alkool dhe pastrues për sipërfaqe.
Nr. Reference REF-59151-05-27-2020
Vlera / Fondi Limit 12 252 481,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues EGIAN MED
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 195 912,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  - Agjencia E Auditimit Të Programeve Të Asistencës Akredituar nga Bashkimi Europian me fond limit: 73,470.48 lekë pa TVSH;
  - Komiteti Shtetëror I Minoriteteve me fond limit: 39,885.73 lekë pa TVSH;
  - Teatri Kombëtar i Operas, Baletit Dhe Ansanblit Popullor me fond limit: 235,619.28 lekë pa TVSH;
  - Agjencia E Administrimit Të Pasurive Të Sekuestruara Dhe Konfiskuara me fond limit: 90,697.20 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit me fond limit: 94,995.55 lekë pa TVSH;
  - Kryeministria me fond limit: 790,574.39 lekë pa TVSH;
  - Shkolla Shqiptare E Administrates Publike me fond limit: 74,725.83 lekë pa TVSH;
  - Agjencia e Prokurimit Publik me fond limit: 220,294.35 lekë pa TVSH;
  - Sherbimi për Cështjet e Brendshme dhe Ankesa me fond limit: 206,165.54 lekë pa TVSH;
  - Qendra e Shërbimeve dhe Administrimit të Mjeteve të Transportit me fond limit: 63,561.90 lekë pa TVSH;
  - Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit me fond limit: 91,663.03lekë pa TVSH;
  - Prefekti i Qarkut Vlorë me fond limit: 38,832.63lekë pa TVSH;
  - Ministria e Kultures me fond limit: 611,116.31 lekë pa TVSH;
  - Agjencia për Efiçencën e Energjisë me fond limit: 52,316.57 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Kombetare e Burimeve Natyrore me fond limit: 351,469.67 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit me fond limit: 153,446.49 lekë pa TVSH;
  - AKUKM me fond limit: 110,981 lekë pa TVSH;
  - Arkivi Qëndror Teknik I Ndërtimit me fond limit: 494,387.51 lekë pa TVSH;
  - Autoriteti Rrugor Shqiptar me fond limit: 516,383.97 lekë pa TVSH;
  - Autoriteti i Aviacionit Civil me fond limit: 88,742.87 lekë pa TVSH;
  - Inspektorati Shteteror Teknik dhe Industrial me fond limit: 483,528.39 lekë pa TVSH;
  - Ministria e Infrastruktures dhe Energjise me fond limit: 180,656.47 lekë pa TVSH;
  - Organi Kombetar I Investigimit Te Aksidenteve Dhe Incidenteve Ajrore Ne Aviacionin Civil me fond limit: 16,196.01 lekë pa TVSH;
  - Ministria E Mjedisit Dhe Turizmit me fond limit: 202,194.00 lekë pa TVSH;
  - Komiteti Shteteror Per Kultet me fond limit: 57,999.09 lekë pa TVSH;
  - Inspektoriati Kombetare i Mbrojtjes se Territorrit me fond limit: 1,372,877.69 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Shteterore e Kadastres me fond limit: 291,545.47 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Shteterore e Kadastres Kamez-Vore me fond limit: 71,899.83 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Shteterore e Kadastres Tirana-Jug me fond limit: 95,825.11 lekë pa TVSH;
  - Drejtoria e Pergjithshme e Arkivave me fond limit: 339,885.80 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Shteterore e Kadastres Tirana-Veri me fond limit: 95,825.11 lekë pa TVSH;
  - Departamenti i Administratës Publike me fond limit: 56,544.60 lekë pa TVSH;
  - Autoriteti Shteteror Per Informacionin Gjeohapesinor me fond limit: 92,593.24 lekë pa TVSH;
  - Autoriteti Kombetar per Certifikimin Elektronik dhe Sigurine Kibernetike me fond limit: 74,975.67lekë pa TVSH;
  - Akademia e Sigurise me fond limit: 1,175,866.25 lekë pa TVSH;
  - Agjencia E Menaxhimit Te Burimeve Ujore me fond limit: 98,720.35 lekë pa TVSH;
  - Drejtoria Vendore e Policise Kukes me fond limit: 780,212.67 lekë pa TVSH;
  - Avokatura e Shtetit me fond limit: 111,805.25 lekë pa TVSH;
  - Agjencia Per Dialog Dhe Bashkeqeverisje me fond limit: 180,681.28 lekë pa TVSH;
  - Teatri kombetar me fond limit: 242,512.20 lekë pa TVSH;
  - Ministria e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, me fond limit: 142,960.03 lekë pa TVSH;
  . - Agjencia Rajonale e Shërbimit Veterinar dhe Mbrojtjes së Bimëve Shkodër, me fond limit: 348,486.51 lekë pa TVSH;
  . - Qëndra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Korçë, me fond limit: 90,997.83 lekë pa TVSH;
  . - Qëndra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Lushnje, me fond limit: 94,367.73 lekë pa TVSH;
  . - Agjencia Rajonale Ekstensionit Bujqësor Tiranë, me fond limit: 124,242.52 lekë pa TVSH;
  . - Agjencia Rajonale Ekstensionit Bujqësor Shkodër, me fond limit: 168,743.21 lekë pa TVSH;
  . - Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural, me fond limit: 50,914.62 lekë pa TVSH;
  . - Qëndra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Vlorë, me fond limit: 80,140.92 lekë pa TVSH;
  . - Agjencia Kombëtare e Duhan-Cigareve, me fond limit: 91,762.30 lekë pa TVSH;
  . - Drejtoria e Ujësjells Kanalizime Lezhë, me fond limit: 254,636.83 lekë pa TVSH;
  . - Agjencia Rajonale e Shërbimit Veterinar dhe Mbrojtjes së Bimëve Vlorë me fond limit: 72,381.43 lekë pa TVSH;
  . Autoriteti I Mbikqyrjes së Lojrave të Fatit me fond limit: 97,345.93 lekë pa TVSH;
  . - Drejtoria Vendore e Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Korçë me fond limit: 42,549.88 lekë pa TVSH;
  - Galeria Kombetare e Arteve me fond limit: 86,535.45 leke pa TVSH;
  - Prefekti i Qarkut Fier me fond limit: 84,741.44 leke pa TVSH;
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data