Open Procurement Albania

Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" - qarku Lezhë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" - qarku Lezhë.
Nr. Reference REF-54362-03-12-2020
Vlera / Fondi Limit 378 358,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 17-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues GERTI -1987 SHPK
M.C.CATERING SHPK
NELSA SHPK
NIKA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nelsa SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 326 730,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë 04.05.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “GERTI -1987” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DT.

  2. “M.C.CATERING” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit teknik, pasi nuk arriti të vertetojë se ka në pronësi ose në përdorim 1 (një) ambient të përshtatshëm për prodhimin ose magazinimin e mallrave objekt prokurimi, me sipërfaqe të paktën 40 m2. Kontrata e furnizimit me nr. Repertori; 322, nr.koleksioni 125 e datës 12/02/2018 e lidhur me subjektin “Agro Koni” shpk, kur ky i fundit nuk është deklaruar si nënkontraktor nga ofertuesi si dhe nuk ka as marrëveshje bashkëpunimi të përkohshëm të operatorëve ekonomik midis ofertuesit “M.C Catering” SHPK dhe “Agro Koni” shpk nuk mund të konsiderohet si dokument i vlefshëm për përmbushjen e kriterit. Akt Marrëveshja me nr. Repertori; 431, nr.koleksioni 94 e datës 20/03/2020 e lidhur me subjektin “Agro Koni” shpk, kur ky i fundit nuk është deklaruar si nënkontraktor nga ofertuesi si dhe nuk ka as marrëveshje bashkëpunimi të përkohshëm të operatorëve ekonomik midis ofertuesit “M.C Catering” SHPK dhe “Agro Koni” shpk nuk mund të konsiderohet si dokument i vlefshëm për përmbushjen e kriterit
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dekleratë ku të listohen dokumentet e paraqitura në përmbushje të kritereve kumulative për Lotin konkret.

  3. “NIKA” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 22000 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-54362-03-12-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  ANEKS NR.1 - SPECIFIKIMET TEKNIKE

  SHTOJCË NR. 1, DATË 06.04.2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data