Open Procurement Albania

Blerje Karburanti, përveç Jet A1 -Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”
Nr. Reference REF-91102-03-25-2021
Vlera / Fondi Limit 37 805 540,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vite;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës, në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3000,000 (tre milion) lekë (pa TVSH)
  2. Prefekti i Qarkut Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,425,540 (dy milion e katërqind e njëzet e pesë mijë e pesëqind e dyzet) lekë (pa TVSH).
  3. Spitali Rajonal Vlorë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 32,380,000 (tridhjetë e dy milion e treqind e tetëdhjetë mijë) lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-91102-03-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data