Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 17,431,120 15 17,431,120 14,341,047

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Loti II - Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat” 1,505,832 Lidhur Kontrata 1,331,122
Loti V - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4 . 6,857,179 Lidhur Kontrata 5,990,270
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.9: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Rikonstruksion i rruges Agim Babunje, Bashkia Divjake .
1,042,625 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Municipality of Gjirokastra – Concept, Detail Designs and Supervision for Integrated Urban Upgrading.
Bashkia Gjirokastër - Konceptimi, Detajimi dhe Mbikëqyrje për Azhurnimin e Integruar Urban.
Njoftuar Fituesi 403,873.5 Euro
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.2: Mbikqyrja e punimeve të kryeranë objektin Ndërtimi i stacionit të pompimit, depos 50 m3 dhe rrjetit elektrik TU dhe TM për furnizimin e depos 2000 m3 të lugut të Dardhës, Sarandë .
450,608 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikqyrje punimesh për Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 dhe Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi Vlore . 2,765,030 Lidhur Kontrata 2,478,204
Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e shetitores së Himarës. 1,105,958 Rishpallje me Lidhje Kontrate 982,000
Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Gryke Manati – Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave (Marrëveshje Kuadër ) Lidhur Kontrata 330,785
Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop (Marrëveshje Kuadër ). 305,290 Lidhur Kontrata 269,727
Loti 1 : Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Gryke Manati – Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave . 385,629 Njoftuar Fituesi 330,785
Loti 3 :Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop . 305,290 Njoftuar Fituesi 269,727
Loti 2: Mbikqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 . 245,340 Rishpallje me Lidhje Kontrate 213,215
Loti 3: Mbikqyrje punimesh për sistemimin dhe asfaltimin e rrugës Sanxhak - Superstrade . 551,391 Rishpallje me Lidhje Kontrate 484,021
Loti 2: Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Kthesa e Bishanit – Boçovë –Varrezat e fshatit Bashkim. 396,552 Lidhur Kontrata 346,788
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rikonstruksioni i rrugës Adë (karburanti)-Frakull e Vogël, komuna Frakull, Rikonstruksioni i rrugës Levan-Shtyllas, komuna Levan dhe "Sistemim-Asfaltim i rrugës Toshkëz-Zhalizhan-Mazhaj,komuna Allkaj . 1,514,396 Lidhur Kontrata 1,314,000
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data