Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
426 80,701,670,417 287 54,502,874,064 45,303,862,543

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Projektim Sistemim asfaltimi i rrugës Zgosht-Ura e Çerenecit. 13,486,333 Shpallur Procedura
Consultant Service for Market Development for the South of Albania. Shpallur Procedura
Consultant Services for identification, design of prioritized measures to address urgent safety concerns and prevent loss of heritage structures in the castle of Gjirokastra.
Shërbime konsulente për identifikimin, hartimin e masave me përparësi për të adresuar shqetësimet urgjente të sigurisë dhe parandalimin e humbjes së strukturave të trashëgimisë kulturore në kështjellën e Gjirokastrës.
Njoftuar Fituesi 257,062 Euro (including all indirect taxes)
Loti I - Ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të turizmit, Qerret, Bashkia Kavajë. 125,000,048 Njoftuar Fituesi 70,000,630
Loti III - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban i zonave me potencial te larte turistik ne Rajonin 3 dhe 4 . 3,088,351 Lidhur Kontrata 2,693,343
Loti II- Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat 166,390,267 Lidhur Kontrata 92,129,875
Loti II - Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat” 1,505,832 Lidhur Kontrata 1,331,122
Loti III - Mbikqyrja e punimeve ““Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë” 768,188 Njoftuar Fituesi 690,000
Loti I - Mbikqyrja e punimeve “Ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të turizmit, Qerret, Bashkia Kavajë” 1,234,375 Njoftuar Fituesi 1,087,500
Reconstruction of the road Gusmar – Kuc .
Rikonstruksion i rrugës "Gusmar – Kuc".
Njoftuar Fituesi 4,817,034 USD
Projektim “Qendra e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor Nr. 2, - “Qendra Multifunksionale e Shërbimeve për Sipërmarrjet e Reja”: FAZA 2. 1,624,443 Anuluar Procedura
Rivitalizimi urban i zonave me potencial të lartë turistik në Rajonin 3 dhe 4 235,478,204 Lidhur Kontrata 153,182,656
Rehabilitation of the facades along Vlora boulevard. Njoftuar Fituesi 54,410,960
Loti VII - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i shtresave rrugore . 4,800,000 Lidhur Kontrata 4,320,000
Loti V - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4 . 6,857,179 Lidhur Kontrata 5,990,270
Loti VI - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i aksesit ne zonat me aktivitet te larte bujqesor te Myzeqese . 5,313,780 Lidhur Kontrata 5,085,288
Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli. 458,286,819 Njoftuar Fituesi 385,173,305
Rivitalizimi urban dhe përmirësimi aksesit në zonat me aktivitetet bujqësor në rajonin 3. 323,398,146 Lidhur Kontrata 200,273,141
Përmirësimi i aksesit në zonat me aktivitet të lartë bujqësor të Myzeqesë. 574,733,505 Lidhur Kontrata 312,014,816
Loti I - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore . 4,881,701 Lidhur Kontrata 4,299,058
Loti II - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij . 4,135,838 Lidhur Kontrata 3,656,525
Loti IV - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban dhe permiresimi aksesit ne zonat me aktivitetet bujqesor ne rajonin 3 3,150,329 Lidhur Kontrata 2,763,446
Loti VIII - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit . 2,803,125 Njoftuar Fituesi 2,494,419
Përmirësimi i sigurisë rrugore 250,000,000 Njoftuar Fituesi 229,818,537
Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4. 618,371,666 Lidhur Kontrata 421,287,294
Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij 454,015,711 Lidhur Kontrata 294,278,397
Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore 471,487,538 Lidhur Kontrata 341,585,437
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 2 dhe 4. 375,000,000 Njoftuar Fituesi 213,722,517
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3. 375,000,000 Njoftuar Fituesi 249,389,616
Consultancy services for identification and supervision of potential road safety interventions and road safety inspections.
Shërbime konsulence për identifikimin dhe mbikëqyrjen ndërhyrjeve postenciale per sigurinë rrugore dhe inspektimet e sigurisë rrugore.
Njoftuar Fituesi 156,400 USD

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data