Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
422 80,701,670,417 278 50,079,073,092 42,850,493,221

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rikualifikim i Sheshit Italia 314,129,728 Lidhur Kontrata 218,914,644
Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekin "Rikualifikimi i Sheshit Italia" 5,069,033 Lidhur Kontrata 4,761,301
Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit 375,000,000 Anuluar Procedura
Përmirësimi i shtresave rrugore. 750,000,000 Anuluar Procedura
Urban Regeneration of the Existing Promenade Naim Frasheri in Saranda.
Rigjenerimi Urban i Shëtitores Ekzistuese" Naim Frashëri "në Sarande.
Njoftuar Fituesi 570,335,643
Reconstruction of the road Fier – Seman , Lot 1.
Rikonstruksion i rrugës "Fier - Seman", Loti 1 .
Shpallur Procedura
Shtesë kontrate Rikonstruksion i rrugës së Velipojës, Segmenti Harku i Berdices – Baks Lot III. 69,260,579 Lidhur Kontrata +Shtesë 69,260,579
Shtesë kontrate Rikonstruksion i rrugës së Velipojës, Segmenti Harku i Berdices – Baks Lot I. 65,615,344 Lidhur Kontrata +Shtesë 65,615,162
Reconstruction of the road Qafe Thore – Theth , Shkoder.
Rindërtimi i rrugës" Qafe Thore - Theth ", Shkoder.
Njoftuar Fituesi 613,585,590
Design preparation for the requalification of the coastline Vlore Radhime- Orikum, Lot II.
Përgatitja e projektimit për rikualifikimin e vijës bregdetare Vlorë Radhime- Orikum, Lot II.
26,097,000 Njoftuar Fituesi 24,500,000
Reconstruction of rain water drainage system in the area including the neighborhoods Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlore.
Rindërtimi i sistemit të kullimit të ujërave të shiut në zonën qe përfshijne lagjet Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlorë.
Njoftuar Fituesi 35,792,195
Ndërtimi i Stacionit të Pompimit, tubacionit kryesor dhe rrjetit shpërndarës të ujësjellësit të Grabianit. 160,512,641 Njoftuar Fituesi 102,987,111
Supervision services for the road Pogradec-Tushemisht".
Shërbime të mbikëqyrjes për rrugën "Pogradec-Tushemisht".
Njoftuar Fituesi 21,360,000
Reconstruction of the road Pogradec – Tushemisht".
Rikonstruksioni i rrugës "Pogradec - Tushemisht".
Njoftuar Fituesi 377,388,382
Urban requalification and construction of the tourism centers in Vermosh.
Rikualifikimi urban dhe ndërtimi i qendrave të turizmit në Vermosh
Njoftuar Fituesi 117,844,607
Projektim për objektin Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri tek tuneli . 14,078,834 Njoftuar Fituesi 14,006,000
Rikonstruksion i Sheshit Taulantia Bashkia Durres. 362,816,046 Njoftuar Fituesi 284,308,036
Rikonstruksioni i Rrugës Balldre - Bend Bashkia Lezhë 372,504,453 Njoftuar Fituesi 316,628,785
Ndertimi i pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III. 155,703,178 Njoftuar Fituesi 101,503,501
Urban Requalification Works in Puka Municipality (second phase).
Punime per Rikualifikimin Urban të Bashkisë Pukë (faza e dyte).
Njoftuar Fituesi 88,928,369
Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 3 in the Municipalities of Vlore, Himare, Lushnje and Ura Vajgurore.
Ndërtimi / Rindërtimi i Sistemeve të Ujësjellësit në Zonat Rurale të Shqipërise - Loti 3 në Bashkitë Vlorë, Himare, Lushnje dhe Ura Vajgurore.
Shpallur Procedura
Rikonstruksion i rrugës Aksi Nacional –Luftinjë (faza e parë –Rruga e Izvorit). 193,696,011 Njoftuar Fituesi 109,603,326
Ndertim i ures se Zeze dhe mbrojtje nga permbytjet te qytetit Fushe Kruje. 384,683,580 Lidhur Kontrata 368,248,045
Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Albania - Lot 1 .
Ndërtimi / Rindërtimi i Sistemeve të Ujësjellësit në Shqipëri - Lot 1.
Njoftuar Fituesi 719,095,203
Rivitalizimi urban i bulevardit Maliq - Drithas . 189,703,418 Lidhur Kontrata 133,831,303
Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 2.
Rindërtimi i sistemeve të furnizimit me ujë në zonat rurale në Shqipëri - Lot 2.
Njoftuar Fituesi 10,249,187.69 Euro
Design and Supervision Gjirokastra System of Museums Municipality of Gjirokastra , Consulting Services.
Projektimi dhe Mbikëqyrja e Sistemit te Muzeve të Gjirokastrës, Bashkia e Gjirokastrës , Shërbimet e Këshillimit.
Njoftuar Fituesi 219,994 Euro
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.12: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin: Rikonstruksion i Unazës Bujqësore të Myzeqesë (Segmenti Rrethrrotullim Imesht-Ngurrez, Fier i Ri – Kashtbardh, QerretKadiaj-Saver Lot 1) Bashkia Lushnje .
2,641,482 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.13: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rikualifikim i Parkut Industrial Kucovë .
1,945,717 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Rikualifikim i Parkut Industrial Kuçove. 180,382,176 Lidhur Kontrata 127,371,394

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data