Open Procurement Albania

Rivitalizimi urban dhe përmirësimi aksesit në zonat me aktivitetet bujqësor në rajonin 3.

Qarkun Korce -Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rivitalizimi urban dhe përmirësimi aksesit në zonat me aktivitetet bujqësor në rajonin 3.

Objekti kontrates përfshin këto projekte;
Rikonstruksioni i rruges Kuqan - Bujqes- Jagodine- Murriqan- Thane,
Rikualifikim Blloku Urban qe kufizohet nga rruget F. Noli, M.Pepi, A.Bektashi si dhe rivitalizimi i Parkut Rinia, Erseke .
Nr. Reference REF-33635-08-15-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 323,398,146
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2019
Sektori Zhvillim Komuniteti
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues Bajrami-N sh.p.k & Salillari sh.p.k
Ed Construksion sh.p.k & GPG Company sh.p.k & Shendelli
Almo Konstruksion sh.p.k & Eurondertim 2000 sh.p.k & Everest
Gener 2
4-AM
2T sh.p.k, & Ergi sh.p.k & BE-IS sh.p.k & Vëllezërit Hysa
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio sh.p.k & Sireta 2F
Aurora Konstruksion sh.p.k & S.AG sh.p.k & Rafaelo 2002
Ndregjoni & Al -Asfalt sh.p.k & Kupa sh.p.k & Liqeni i VII
Geci sh.p.k & Florida
Curri sh.p.k & Alba Construksion
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALILLARI SHPK
 • Bajrami N
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 200,273,141
  Data e shpalljes se fituesit 17-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates 31-10-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 240,327,769
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Ed Construksion” sh.p.k K616250011 & “GPG Company” sh.p.k, J64324443V, & “Shendell” sh.p.k, K07924803N, pasi operatori ekonomik nuk plotëson kriteret në kumulativ (shumatore) duke qenë se është kualifikuar në procedurën “Rivitalizimi urban i zonave me potencial të lartë turistik në Rajonin 3 dhe 4”.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Almo Konstruksion” sh.p.k K91915001P, & “Eurondertim 2000” sh.p.k K02003001O & Everest” sh.p.k J78311921L, pasi Operatori ekonomik “Everest” sh.p.k si pjesetari me përqindje më të madhe të pjesëmarrjes në marrëveshjen e bashkëpunimit, nuk përmbush kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik, pasi kontratat që ka paraqitur si punime të ngjashme nuk e plotësojnë vleren e kërkuar për këtë operator. Ndërsa kontratat e tjera të paraqitura nuk mund të merren parasysh pasi janë rikonstruksione rrjetesh elektrike dhe kabinash elektrike.

  3. Operatori Ekonomikë, “4-AM” sh.p.k. K92005016L, pasi ky operator ekonomik nuk plotëson kriteret në kumulativ (shumatore) duke qenë se është kualifikuar në proceduren “Përmirësimi i aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore”.

  4. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “2T” sh.p.k, K01731001M " & “Ergi” sh.p.k K02727229P BE-IS” sh.p.k K71412003A, & “Vëllezërit Hysa” sh.p.k K12911201C, pasi Operatori Ekonomik nuk plotëson kriteret në kumulativ (shumatore) duke qenë se është kualifikuar në procedurën “Përmirësimi i infrastruktures rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4”.

  5. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, "Curri" sh.p.k J67902718S & "Alba Construksion" sh.p.k J61812013R, pasi Operatori Ekonomik nuk plotëson kriteret kumulative(shumatoren) duke qenë se është kualifikuar në proceduren “Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3”.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.45 - Dt.11-11-2019
  RELACION-TEKNIK

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data