Open Procurement Albania

Rivitalizimi urban i zonave me potencial të lartë turistik në Rajonin 3 dhe 4

Qarkun Fier-Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rivitalizimi urban i zonave me potencial të lartë turistik në Rajonin 3 dhe 4 .

Objekti i kontrates përfshin këto projekte;
Krijimi i qendrave te fshatrave me siperfaqe qendrimi , pushimi, parkimi dhe lulishte, fshati Fushe – Peshtan ,
Rikonstruksioni i segmentit te dyte te rruges Mujo Ulqinaku dhe Segmenti i Pare I rruges Jakov Mile ,
Ndertimi i parkut Agro turistik dhe rehabilitimi i rruges hyrese fshati Luar .
Nr. Reference REF-33633-08-15-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 235,478,204
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2019
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues Ed Konstruksion sh.p.k & G.P.G Company sh.p.k & Shendelli
Glavenica sh.p.k & Riviera sh.p.k & Dajti Park 2007 sh.p.k & Niem
B 93 II sh.p.k & B-93 sh.p.k & Zdravo sh.p.k, & Varaku group
Company Riviera 2008 sh.p.k & Pepa Group
Besta sh.p.k & Llazo
Ndregjoni , sh.p.k & Kupa sh.p.k, & Liqeni i VII
Curri" sh.p.k & Alba Construksion
2T sh.p.k, & Ergi sh.p.k & BE-IS sh.p.k & Vëllezërit Hysa
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio sh.p.k & Sireta 2F
4-AM
Shansi Invest sh.p.k & Jody-Kompany sh.p.k & Everest
Gener 2
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G. COMPANY
 • Shendelli
 • ED KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 153,182,656
  Data e shpalljes se fituesit 01-11-2019
  Data e lidhjes se kontrates 21-11-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 183,819,187
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesë më datë 10.10.2019, bashkimi operatorëve “B 93 II” & “B-93” & “Zdravo” & “Varaku group” sh.p.k ” sh.p.k, ka marrë përgjigje më datë 16.10.2019.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Glavenica” sh.p.k & “Riviera” sh.p.k & “Dajti Park 2007” sh.p.k & “Niem” sh.p.k, :
  Operatori ekonimik Glavenica sh.p.k si pjesetar me perqindje me te larte ne JV nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik pasi shuma totale e punimeve te ngjashme te paraqitura . Operatori ekonomik Dajt Park 2007 nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik pasi kontratat e paraqitura nuk mund te konsiderohen si kontrata punë të ngjashme.

  2.Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Besta” sh.p.k & “Llazo” sh.p.k. :
  Operatori ekonimik “Besta” sh.p.k nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik, si pjesetari me pjesemarrje me te larte ne bashkimin e operatoreve duhet te plotesoje vlerën për punë të ngjashme ne baze te perqindjes se tij te pjesemarrjes.

  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Shansi Invest” sh.p.k & “Jody Kompany” sh.p.k & “Everest” sh.p.k, :
  Operatori ekonomik “Shansi Invest” sh.p.k, nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik, duke qene se ka paraqitur kontrata punimesh te cilat nuk mund të merren parasysh.

  4.Operatori Ekonomikë, “4-AM” sh.p.k, :
  Eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore” dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj

  5.Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “2T” sh.p.k, " & “Ergi” sh.p.k & “BE-IS” sh.p.k , & “Vëllezërit Hysa” sh.p.k, :
  Eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4 dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.49 - Dt.10-12-2019
  RAPORTI TEKNIK - OBJEKTI: RIKONSTRUKSIONI I RRUGES "JAKOV MILE"

  SPECIFIKIME TEKNIKE - OBJEKTI: “KRIJIMI I QENDRAVE TË FSHATRAVE ME SIPËRFAQE QËNDRIMI ,PUSHIMI, PARKIMI DHE LULISHTE,FSHATI FUSHË PESHTAN”

  RELACION TEKNIK - Ndertimi i parkut Agro turistik dhe rehabilitimi i rruges hyrese fshati Luar

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data