Open Procurement Albania

Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore

Qarkun Shkoder-Kukes-Lezhe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore .

Objekti i kontrates perfshin keto projekte;

Rikonstruksion rruga Ura e Mesit Drisht-Kala e Drishtit,
Ndertimi i unazes se qytetit faza 2 seg A-G Vau i Dejes ,
Unaza e qytetit Bajram Curri, Faza e Dyte ,
Sistemim asfaltim i rruges Sanxhak - Superstrade, Faza e Dyte ,
Rikonstruksioni i rruges Rruge Nacionale (Ceren) – Radomire .
Nr. Reference REF-33612-08-15-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 471,487,538
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-09-2019
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 4 AM sh.p.k. & BONUS sh.p.k
KUPA , & PEVLAKU , & NDREGJONI , & LIQENI I VII sh.p.k
Curri sh.p.k., & Alba Konstruksion
ALBTIEFBAU , & ALB SHPRESA & COMPANY RIVIERA 2008 , & MELA
Shpresa AL sh.p.k., & BAMI sh.p.k.
GJOKA KONSTRUKSION sh.p.k., & SELAMI , & Vllaznimi
BE-IS sh.p.k., & 2T sh.p.k., & Ergi sh.p.k., & Vellezerit Hysa sh.p.k.
Gener 2 sh.p.k.
Eral Konstruksion sh.p.k. & 4-AM sh.p.k.
Shansi Invest sh.p.k & Everest sh.p.k & Jody Company sh.p.k
Fusha sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BONUS Sh.p.k 
 • 4 A-M 
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 341,585,437
  Data e shpalljes se fituesit 11-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates 22-10-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 409,902,524
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skaulifikuar:

  1. Shansi Invest sh.p.k & Everest sh.p.k & Jody Company sh.p.k.:
  Operatori ne bashkim Everest sh.p.k., nuk plotëson kriterin në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme. Kontratat e paraqitura jane me punime ne linja elektrike, kabina elektrike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BONUS Sh.p.k 
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.45 - Dt.11-11-2019
  Relacion Teknik - Specifikime Teknike - SISTEMIM – ASFALTIM RRUGA SANXHAK –SUPERSTRADE

  RAPORTI TEKNIK- UNAZA E QYTETIT BAJRAM CURRI” FAZA E DYTE SEGMENTI LAGJE PARTIZANI DHE LAGJE DARDANIA

  SPECIFIKIME TEKNIKE - "NDËRTIMI I UNAZËS SË QYTETIT FAZA II-te", SEGMENTI A-G

  PREVENTIV 2

  RELACION TEKNIKE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data