Open Procurement Albania

Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit
Nr. Reference REF-33684-08-16-2019
Kodi CPV
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 375,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 19-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 19-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 19-09-2019
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 20 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës,sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.34 - Dt.26-08-2019
Specifikime Teknike
Raport Teknik
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Anulimi i Tenderit Nr.35 - Dt.02-09-2019

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data