Open Procurement Albania

Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 2 dhe 4.

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 2 dhe 4.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. Per vitin 2019 fondi ne dispozicion eshte ne vleren 75,000,000 leke pa tvsh. Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-34578-08-29-2019
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 375,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-08-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 30-08-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 30-09-2019
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues ALB STAR
Arifaj sh.p.k & Denis 05
2T sh.p.k & Be-IS & Varaku
Alba Konstruksion sh.p.k & Curri
Salillari
Bami
Biba-X sh.p.k & Lala shpk & Senka
Company Riviera 2008
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio
Fusha
Geci
Vellezerit Hysa
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-STAR
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 213,722,517
  Data e shpalljes se fituesit 18-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 20 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Arifaj” sh.p.k J76418907K, & Denis 05” sh.p.k, K515180298B, pasi operatoret ekonomike anetare te BOE janë kualifikuar ne vend te pare ne proceduren Permiresimi i infrastruktures rrugore ne zonat turistike te rajonit qendror dhe lehtesimi i trafikut ne zonat urbane te etj dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.
  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “2T” sh.p.k, K01731001M " & Be-IS K71412003A & “Varaku” J61902509S, pasi operatoret ekonomike anetare te BOE, jane kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4”, dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.
  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, "Alba Konstruksion" sh.p.k J61812013R & "Curri" sh.p.k J67902718S, eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren "Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj
  4. Operatori Ekonomikë “Salillari” sh.p.k, J62903125G, pasi eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren " Rivitalizimi urban dhe permiresimi aksesit ne zonat me aktivitetet bujqesor ne rajonin 3", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.
  5. Operatori Ekonomik“Vellezerit Hysa” sh.p.k., K12911201C, pasi Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren "Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në zonat turistike te rajonit qendror dhe lehtesimi i trafikut ne zonat urbane te tij", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.35 - Dt.02-09-2019
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data