Open Procurement Albania

Projektim “Qendra e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor Nr. 2, - “Qendra Multifunksionale e Shërbimeve për Sipërmarrjet e Reja”: FAZA 2.

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Projektim “Qendra e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor Nr. 2, - “Qendra Multifunksionale e Shërbimeve për Sipërmarrjet e Reja”: FAZA 2.
Nr. Reference REF-45615-12-04-2019
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit 1,624,443
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 05-12-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-12-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-12-2019
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 4 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Në fazën e parë të procedurës së kufizuar dhe me negocim me shpallje paraprake të njoftimit kualifikohen më pak se 2 kandidatë.
Shenime Territori ku do të zhvilohet projekti, ndodhet pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës, Agjencisë Trajtimit Pronave (ATP), dhe Kompleksit Sportive “Dajti”, e quajtur ndryshe Ish Instituti i Ndërtimit. Godina është lehtësisht e arritshme me anë të unazës së vogël të qytetit dhe aksesin e hyrjes ka ndërmjet ATP dhe Kompleksit Sportiv Dajti, me largësi në vijë ajrore nga qëndra e qëndra 1.2 Km.

Objektivi kryesor i projektit është përfundimi i punimeve të godinës 1 për vënien në funksion të tij, rikonstruksioni i ndërtesës mbështetëse 2 dhe rikualifikimi i ambjenteve të jashtme.

Qëllimi kryesor është hartimi i projekt - zbatimit për për vënien në funksion të godinave dhe ndërhyrjet rikualifikuese të ambjenteve të jashtme.

Zona ku do të zhvillohet projekti përfshin Ndërtesën Kryesore 1, Godinat Mbështetëse një-katëshe qe pjeserisht te degradurara dhe jashte funksionit dhe ambjenti i Jashtëm rrreth ndërtesave i cili është jashtë funksionit
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data