Open Procurement Albania

Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban në Bashkinë e Kavajës

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban në Bashkinë e Kavajës
Nr. Reference REF-55036-03-26-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 179,166,666
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues Shkelqimi - 07 sh.p.k & Fled sh.p.k
Company Riviera 2008 sh.p.k, & Kacdedja sh.p.k
A.L-ASFALT sh.p.k & Kronos Konstruksion sh.p.k
Biba-X sh.p.k & Senka sh.p.k
Ergi sh.p.k & BE IS sh.p.k
Vega sh.p.k & Alko Impex General Construction sh.p.k
Sireta 2F sh.p.k, &IBN sh.p.k
G.P.G Company sh.p.k
Pe-Vla-Ku sh.p.k & KMK sh.p.k & Caushi M sh.p.k & 2 N sh.p.k L & Sinder AB sh.p.k
Alba Konstruksion sh.p.k
Leon Konstruksion sh.p.k & Llazo sh.p.k &Besta sh.p.k
Bean sh.p.k & Vëllezërit Hysa sh.p.k
Curri sh.p.k
2T sh.p.k
KTHELLA sh.p.k
Arifaj sh.p.k & Denisi 05 sh.p.k
Bajrami - N sh.p.k & Meteo sh.p.k
Gjikuria sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLED
 • 0.15
 • SHKELQIMI 07 SHPK
 • 0.85
  Oferta fituese Leke pa TVSH 95,161,700
  Data e shpalljes se fituesit 22-05-2020
  Data e lidhjes se kontrates 29-05-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 114,194,040
  Kohezgjatja e Kontrates 7 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. BOE “Leon Konstruksion” sh.p.k dhe “Llazo” sh.p.k dhe “Besta” sh.p.k, nuk plotëson kriterin e përgjithshëm lidhur me dokumentacionin ligjor, marrëveshjen e noterizuar sipas së cilës bashkimi i operatorëve ekonomikë është krijuar zyrtarisht, dhe prokurën e posaçme, në rastin konkret; Shoqëritë në bashkim “Leon Konstruksion” sh.p.k, “Llazo” sh.p.k dhe “Besta” sh.p.k, janë palë në kontratën e bashkimit të përkohshëm noterial, ndërkohë që në prokurën e posaçme ku janë përcaktuar tagrat e përfaqësimit për kryerjen e veprimeve juridike, i referohen kontratës së bashkëpunimit të përkohshëm ndërmjet shoqërive “Leon Konstruksion” sh.p.k dhe “Vashtemia” sh.p.k. Shoqëria “Vashtemia” sh.p.k nuk është palë e kontratës së bashkimit të përkohshëm datë 27.4.2020.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHKELQIMI 07 SHPK
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr. 30 datë 26 Maj 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Projekt

  SPECIFIKIMET TEKNIKE

  PROJEKTI  GRAFIKU I PUNIMEVE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data