Open Procurement Albania

Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës
Nr. Reference REF-55038-03-26-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 385,530,020
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 23
Operatore Konkurues Company Riviera 2008 sh.p.k & Kacdedja sh.p.k
Sireta 2F sh.p.k & Euro - Alb sh.p.k &IBN sh.p.k
Iliriada sh.p.k & Bonus sh.p.k & Arjeil sh.p.k & Florida sh.p.k & 4A-M sh.p.k
Vega sh.p.k & Alko Impex General Contruction sh.p.k
Vëllezërit Hya sh.p.k & Bean sh.p.k
Kupash.p.k & A.L – Asfalt sh.p.k & Liqeni VII sh.p.k
Shpresa - AL sh.p.k & Almo Konstruksion sh.p.k & Eurondërtimi 2000 sh.p.k
Agri – Construksion sh.p.k & Bami sh.p.k
Gjoka Konstruksion sh.p.k
Alb Building sh.p.k
Bajrami N sh.p.k & Mela sh.p.k & Alba Shpresa sh.p.k
Alb Tifbau sh.p.k & G.P.G Company sh.p.k
Ulëza Ndertim sh.p.k
Alba Konstruksion sh.p.k
Curri sh.p.k
Kthella sh.p.k
Leon Konstruksion sh.p.k & Llazo sh.p.k & Meteo sh.p.k
BE IS sh.p.k & ERGI sh.p.k
Gjikuria sh.p.k
Arifaj sh.p.k & Denis 05 sh.p.k
Geci sh.p.k
Salillari sh.p.k
Gener sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A C D E D J A
 • 0.3107
 • COMPANY RIVIERA 2008
 • 0.6893
  Oferta fituese Leke pa TVSH 217,048,970
  Data e shpalljes se fituesit 22-05-2020
  Data e lidhjes se kontrates 29-05-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 260,458,764
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:

  1. Bashkimi i operatoreve ekonomike “Sireta 2F” sh.p.k & “Euro - Alb“ sh.p.k &“IBN” sh.p.k, pasi anaetari i Bashkimit te Operatoreve “Sireta 2”F sh.p.k eshte shpallur fitues ne proceduren e prokurimit “Rehabilitim I sheshit Ahmet Zogu dhe parkut Geraldine ne qytetin e Burrelit” duke mos plotesuar kriterin kumulativ në staf dhe licenca.

  2. Bashkimi i operatoreve ekonomike “Iliriada” sh.p.k & “Bonus” sh.p.k & “Arjeil” sh.p.k & “Florida” sh.p.k & “4A-M” sh.p.k nuk plotesojne kriterin 2.3.1 te punimeve te ngjashme pasi operatori "Arjel" sh.p.k ka paraqitur si kontrata te ngjashme kontrata ujesjellsash, operatori “Bonus” sh.p.k ka paraqitur si kontratata te ngjashme ndertime godina banimi dhe kanale vaditese, ndersa “Florida” sh.p.k ka paraqitur kontrata mirembajtje dimerore, rikonstruksione kopeshtesh dhe strukture bujqesore ndihmese.

  3. Bashkimi i operatoreve ekonomike “Shpresa - AL“ sh.p.k & “Almo Konstruksion” sh.p.k & “Eurondërtimi 2000“ sh.p.k, pasi operatori ne bashkim “Almo Konstruksion” sh.p.k dhe “Eurondertimi 2000" sh.p.k, janw eshte shpallur fitues ne proceduren e prokurimit “Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier” duke mos plotesuar kriterin kumulativ në staf dhe licenca.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COMPANY RIVIERA 2008
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr. 30 datë 26 Maj 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Specifikime teknike

  GRAFIKU I PUNIMEVE

  RAPORT TOPOGRAFIK

  RAPORT GJEOLOGJIK

  RAPORT SHTRESASH

  RELACION HIDROLOGJIK

  RELACION HIDROLOGJIK

  RELACION TEKNIK P.1

  RELACION TEKNIK P.2

  RELACION TEKNIK P.3

  RELACION TEKNIK P.4

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data