Open Procurement Albania

Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinë” në Qytetin e Burrelit

Qarkun Diber
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinë” në Qytetin e Burrelit
Nr. Reference REF-55037-03-26-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 114,388,988
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues Sireta 2F sh.p.k
Vega sh.p.k & Alko Impex General Contruction sh.p.k
Kupash.p.k & A.L – Asfalt sh.p.k & Liqeni VII sh.p.k
Company Riviera 2008 sh.p.k, & Kacdedja sh.p.k
Kthella sh.p.k
Ed Konstruksion sh.p.k. & Arkonstudio sh.p.k
Almo Konstruksion sh.p.k & Eurondërtimi 2000 sh.p.k
Egland sh.p.k. & Shendelli sh.p.k
Leon Konstruksion sh.p.k
Geci sh.p.k
Vëllezërit Hya sh.p.k & Bean sh.p.k
Bahas sh.p.k. & Avduli sh.p.k
Everest sh.p.k
Ulëza Ndertim sh.p.k
Senka sh.p.k
BE IS sh.p.k
Curri sh.p.k
Euro - Alb sh.p.k, & Viante sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S I R E T A 2F
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 68,888,888
  Data e shpalljes se fituesit 04-06-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj.
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesë më datë 15.05.2020 bashkimi i operatorëve “BOE “EGLAND” Sh.p.k & “SHENDELLI” Sh.p.k” sh.p.k”, ka marrë përgjigje më datë 18.05.2020.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm
  1. “Egland” sh.p.k & “Shendelli” sh.p.k, nuk plotëson kriterin e përgjithshëm lidhur me dokumentacionin ligjor, marrëveshjen e noterizuar, sipas së cilës bashkimi i operatorëve ekonomikë është krijuar zyrtarisht. Ne prokurën e posaçme, në rastin konkret; shoqëritë në bashkim “Egland” sh.p.k, “Shendelli” sh.p.k, janë palë në kontratën e bashkimit të përkohshëm noterial, ndërkohë që në prokurën e posaçme ku janë përcaktuar tagrat e përfaqësimit për kryerjen e veprimeve juridike, i referohen shoqerise "Senka sh.p.k"e cila nuk është palë e kontratës së bashkimit të përkohshëm datë 28.4.2020.
  Gjithashtu Bashkimi i operatoreve ekonomike nuk ploteson kriterin 2.3.1 i pervojes se ngjashme si dhe kriterin 2.3.4 per licencat e nevojshme per zbatimin e kontrates.

  2. BOE “Almo Konstruksion” sh.p.k dhe “Eurondertimi 2000"sh.p.k, nuk ploteson kriterin teknik kumulativ në staf dhe licenca, pasi eshte shpallur fitues ne proceduren e prokurimit “Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr. 34 datë 08 Qershor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Specifikime teknike

  Projekt Zbatimi

  Projekti arkitektonik

  Raporti Hidrologjik

  RAPORT TEKNIK (Projekti i Infrastruktures)

  RAPORT TOPOGRAFIK

  Raporti Gjeologjik

  Projekti elektrik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data