Open Procurement Albania

Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) .

Qarkun Tiranë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekte me financim të Qeverisë Shqiptare
Pershkrim i Projektit Buxheti: 23.7 miliardë Lekë
Kohëzgjatja: 2014-2019
Financues: Qeveria Shqiptare
Shtrirja gjeografike: Në 12 Qarqet e Shqipërisë, 35 bashki
Përfitues: 2 milionë banorë
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës të banorëve në të gjithë vendin, rritja e aksesit në shëbimet bazë, promovimi i turizmit dhe nxitja e sektorit bujqësor, përmes financimit të projekteve të mëdha me ndikim rajonal. Investimet janë në perputhje të plotë me vizionin e Qeverisë Shqiptare për transformimin urban të qendrave të qyteteve, infrastrukturës rrugore dhe furnizimit me ujë.

• Infrastrukturë rrugore dhe urbane;
• Furnizim me ujë të pijshëm;
• Mjedis;
• Rikonstruksion i shkollave;
• Projekte studimore, hapësinore, të trashëgimisë kulturore, etj;
• Hartim i projekteve teknike të gatshme për financim për Njësitë e Qeverisjes Vendore;
Objekti i Tenderit Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) .
Burimi i financimit: Buxheti i shtetit .
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 53,314,919
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 20-02-2015
Sektori Infrastrukturë Mjedisore Gjelbërim
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Fusha SHPK
GPG Compani SHPK & Green Farm
Kamping pa emër Peposhi & Bruschi
4 AM SHPK
Alb Garden SHPK
Joklen & CO
Kaimaku SHPK dhe Hastoçi SHPK
Vllaznimi SHPK
Instituti i Studimeve dhe Projektimeve Pyjore
Elira SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 49,314,947
  Data e shpalljes se fituesit 07-04-2015
  Data e lidhjes se kontrates 27-04-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 59,177,936
  Kohezgjatja e Kontrates 16 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesat u paraqiten nga ana e operatorit ekonomik 4 – AM sh.p.k, me datë 16.03.2015.
  Ka marrë përgjigje në datë: 23.03.2016.
  Nuk ka pasur ankimim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Bashkimi i operatorëve ekonomik GPG Compani SHPK dhe Green Farm
  Pasi GPG Kompani SHPK Nuk ka paraqitur kontratë të ngjashme.
  2. Bashkimi i operatorëve ekonomik Kamping pa emër Peposhi Kavajë dhe Bruschi
  Pasi operatori Kamping pa emër Peposhi Kavajë ka vetëm 4 punonjës të siguruara nga 6 që i duhet për të përmbushur kriterin.
  3. 4 AM SHPK,
  Pasi operatorit ekonomik nuk i lexohet oferta .
  4. Alb Garden SHPK
  Pasi operatorit ekonomik nuk i lexohet oferta.
  5. Joklen & CO
  Nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion.
  6. Bashkimi i operatorëve ekonomik Kaimaku SHPK dhe Hastoçi SHPK
  Pasi operatorit ekonomik nuk i lexohet oferta .
  7. Instituti i Studimeve dhe Projektimeve Pyjore
  Pasi operatori nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion.
  8. Vllaznimi
  Pasi operatori nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion.
  9. Elira SHPK
  Pasi operatori nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.03 - Dt.26-01-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.14 - Dt.14-04-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.17 - Dt.04-05-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data