Open Procurement Albania

Supervision services for roads reconstruction (approx. 45 km)

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr IBRD loan 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga Banka Botërore
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

Buxheti: 50 milionë USD.
Kohëzgjatja: 2018 – 2022
Financues: Banka Botërore
Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
Përfitues: 80 mijë banorë
Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore. Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Supervision services for roads reconstruction (approx. 45 km)

Main objective of the service consists in carrying out the supervision of three or more adjacent road works contracts, based on the available designs and bidding documents prepared by a separate consultant. The consultant’s team will provide for both overall management and also supervision of the works contracts.
Nr. Reference RLRCP/1/1.6/2018
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-12-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues Dolsar Engineering Inc. Co
Eptisa Servicios de Ingenieria sl
Institut IGH d.d. & Taulant shpk
Pan Arab Consulting Engineers ltd (Pace-Kuwait) & Erald-G shpk
SAJDI-Consulting Engineering Center & IPSA Institute doo
Tecnic Consultin Engineers spa & Sipas spa & Infra-Plan shpk
Roughton International Limited ltd
SPEA Engineering spa
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EPTISA Servicios de Inginieria S.L.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 680,020 US$
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 14-04-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 816,024 US$
  Kohezgjatja e Kontrates The duration of the project is foreseen for 18 (eighteen)months and a further 24 months of Defects Notification Period.
  Ankesa The Consultants whose Proposals were rejected and the reasons therefor:
  1.“SPEA Engineering” spa:
  – Failure and termination of the contract negotiations.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Request For Expressions Of Interest – Consulting Services

  CONTRACT AWARD NOTICE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data