Open Procurement Albania

Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone

Qarkun Kukes
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 11,666,666.6 lekë pa tvsh.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-58963-05-26-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
45247100-1 - Puna e ndërtimit për ujrat,
Vlera / Fondi Limit 57,998,076
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 27-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-06-2020
Sektori Infrastrukturë Ujësjellës Kanalizime
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
PREVENTIV

Projekti Teknik

SPECIFIKIMET TEKNIKE

RELACIONI I IMPIANTIT TE TRAJTIMIT TE UJTRAVE TE ZEZA

RAPORT TEKNIK

Projekti ZBATIMI

Grafik Punimesh

RAPORT PER VLERESIMIN E NDIKIMIT NE MJEDIS

TABELA E PUSETAVE NE FSHATIN VALBONE

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data