Open Procurement Albania

“Ndërtimi i godinës së parkimit dhe hapësirave mbështetëse në Gjirokastër”.

Qarkun Gjirokaster
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit “Ndërtimi i godinës së parkimit dhe hapësirave mbështetëse në Gjirokastër”.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 83,837,245 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-74737-10-11-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 419,186,224
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Raport Teknik

Relacion Teknik

Projekt teknik

Projekt Elektrik

Raport mbi Kushtet Gjeologo - Inxhinierike te Sheshit te Ndertimit te “Parkimeve Nentokesore ne Sheshin Cerciz Topulli” ne Qytetin e Gjirokastres

Studim Inxhiniero-Sizmologjik te Sheshit te Ndertimit te “Parkimeve Nentokesore ne Sheshin Cerciz Topulli” ne Qytetin e Gjirokastres

Relacion mbi Punimet Topografike

Raporti i Vleresimit te Ndikimit ne Mjedis

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data