Open Procurement Albania

Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër

Qarkun Shkoder
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 70,000,000 lekë pa tvsh
Nr. Reference REF-74716-10-09-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 350,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Specifikime Teknike (I)

Specifikime Teknike (II)

Specifikime Teknike (III)

Preventiv Punimesh (II)

Raport Teknik (I)

Raport Teknik (II)

Relacion Teknik

Horografia

Projekt Teknik

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data