Open Procurement Albania

Rikualifikim i qendrës së Corovodës (Faza II)

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikim i qendrës së Corovodës (Faza II)
Nr. Reference REF-75367-10-13-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 266,107,774
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1. BEAN shpk & KUPA shpk
2. BESTA
3. LEON KONSTRUKSION shpk & LLAZO
4. S I R E T A 2F
5. 2 T shpk
6. BE - IS. sh.p.k
7. LIQENI VII shpk , & Ndregjoni shpk,
8. ALBA KONSTRUKSION shpk
9. Sterkaj shpk
10. Iliriada shpk
11. AGI KONS
12. DESARET COMPANY shpk & FLED shpk
13. MF INVEST GROUP shpk, & BOSHNJAKU. B shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BEAN
 • KUPA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 150,256,435
  Data e shpalljes se fituesit 09-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 16-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 150 256 435 leke pa tvsh
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Sterkaj shpk per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  2. AGI KONS per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve

  3. Iliriada shpk Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  4. DESARET COMPANY shpk & FLED shpk, per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” dhe nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH,

  5. MF INVEST GROUP shpk & BOSHNJAKU. B shpk , per arsye se nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Projekt Zbatim

  RAPORTI TEKNIK I PERGJITHSHEM

  RAPORTI GJEOLOGO-INXHINIERIK

  SPECIFIKIMET TEKNIKE (II)

  SPECIFIKIMET TEKNIKE (III)

  RAPORT V.N.M

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data