Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugës Iljaz Kosova, Elbasan

Qarkun Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës Iljaz Kosova, Elbasan
Nr. Reference REF-75714-10-15-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 136,687,458
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 16-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-11-2020
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues 1. “L.T.E CONSTRUCTION” shpk, & “BOSHNJAKU. B” shpk
2. “BAJRAMI N.” Shpk.
3. “ERGI” shpk., & “Vellezrit Hysa” shpk.,
4. “S I R E T A 2F” shpk
5. BE - IS. sh.p.k.,
6. 2 T shpk
7. “COMPANY RIVIERA 2008” shpk.,
8. “LIQENI VII” shpk & Ndregjoni shpk,
9. “VICTORIA INVEST” shpk
10. DAJTI PARK 2007 shpk,
11. LEON KONSTRUKSION shpk
12. "SHKELQIMI 07" shpk.,
13. AGI KONS shpk
14. “ILIRIADA”shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Bajrami N
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 69,523,203
  Data e shpalljes se fituesit 17-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates 23-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 69 523 202.70 leke pa tvsh
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj.
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje 02.12.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “LTE Konstruksion” sh.p.k & “Boshnjaku B” shp.k , per arsye se nuk plotëson kriterin 2.3.1 të DST Përvojë të suksesshme në realizimin e punë të ngjashme,

  2. AGI KONS shpk per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH, pasi keto kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne proceduren “Ndertimi i godines se parkimit dhe hapesirave mbeshtetese ne Berat” per te cilen ky operator eshte vlerësuar në vend të pare.

  3. "SHKELQIMI 07" shpk., per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH, pasi keto kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne procedurat; "Rivitalizim urban dhe rruga hyrëse në portin e Vlorës; si dhe tek procedura me object “Rikonstruksion I rruges Cameria dhe I Unazes se qytetit Kavaje. per te cilen ky operator ka lidhur kontrate.

  4. “Iliriada” shpk per arsye nuk ka paraqitur oferte financiare.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 131 datë 31 Dhjetor 2020
  Grafiku Punimeve

  Raporti Topografik

  Relacioni Elektrik

  Studim mbi Kushtet Gjeologo-Inxhinierike te Zones ku do te Behet Rikonstruksioni i Rruges “Iljaz Kosova”

  Rikonstruksion i rrugës Iljaz Kosova, Elbasan

  Qarkun Elbasan
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës Iljaz Kosova, Elbasan
  Nr. Reference REF-74862-10-12-2020
  Kodi CPV
  45000000-7 - Punë ndërtimi,
  Vlera / Fondi Limit 167,093,684
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-10-2020
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-10-2020
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 13-11-2020
  Sektori Infrastrukturë Rrugë
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj.
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anulluar për shkak të rillogaritjes dhe ndryshimit të fondit limit të procedurës.
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Grafiku Punimeve

  Raporti Topografik

  Relacioni Elektrik

  Studim mbi Kushtet Gjeologo-Inxhinierike te Zones ku do te Behet Rikonstruksioni i Rruges “Iljaz Kosova”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data