Open Procurement Albania

Qendrat e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor.

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Qendrat e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor.
Burimi i Financimit Buxheti Shtetit PBA 2020-2022.

Nr. Reference REF-75556-10-14-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 500,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 15-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 15-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime Qendrat e ekselences perfshijne: Rinovimi i godines se Fondit Shqiptar te Zhvillimit; Qendra e Zhvillimit te Turizmit Korce; Mobilimi i Katit Përdhe Betahaus".
Qellimi i ketij investimi eshte hartimi i projektit, nxjerrja e lejeve perkatese, realizimi i punimeve te ndertimit dhe dorezimi i qendrave te ekselences te perfundura me “celesa ne dore”.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Relacioni Arkitektonik - Qendra e Zhvillimit te Turizmit Korce

Specifikime Teknike - Qendra e Zhvillimit te Turizmit Korce

Relacion Teknik - FSHZH

Specifikime Teknike - FSHZH

Raporti teknik - Betahouse

Specifikime teknike - Betahouse

Specifikimet per Godinat e Ekselences

Projekti - FSHZH

Projekti - Qendra e Zhvillimit te Turizmit Korce

Projekti - Betahouse

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data