Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 110 197 43,773,817,390 103 34,319,631,948 31,640,282,175

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar <b>Shtese Kontrate</b>- Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 6. 467,403,368 Lidhur Kontrata +Shtesë AGBES CONSTRUKSION - A R B E R I A SH.A. 467,074,582.18
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate -Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 4 465,202,013 Lidhur Kontrata +Shtesë COBIAL - GJOKA KONSTRUKSION 465,122,013.33
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtesë kontrate - Rehabilitimi i segmentit rrugor Mbikalimi pallati me shigjeta – rrethrrotullimi Shqiponja, Loti 2, 313,399,085 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 313,399,085
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 5. 332,526,015 Shpallur Regjistri Parashikimeve
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim i lidhjes së rrugës së Oroshit me rrugën e Kombit” 124,634,510 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor” 166,654,819 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior, Qendror dhe Jugor - Loti 2 : “Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Qendror " (përsëritje) 62,981,351 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Qëndror 166,586,721 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Verior” 166,666,422 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim dhe masa inxhinierike Nyja e Fllakës 124,503,327 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Palasë – Dhermi”, 12,057,435 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO - GEOSAT GROUP 11,454,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3 : “Mirëmbajtje me performancë Tiranë - Dajt - Qafë Mollë - Bizë, Qafë Priskë - Shkallë – Shëngjergj, Uzina e Traktorit - Lanabregas, Sauk - Farkë " 255,787,340 Njoftuar Fituesi XHAST SHPK - ALB SHPRESA - MELA 249 735 000
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4 : “Mirëmbajtje me performancë K/Sauk - Sanatorium, Sauk - Km 29 - rot. re Shijon - Ura e Zaranikës, Km22 - Qytezë Krrabë - Objekti X, Rotondo Sauk - Sauk i Vjetër, Ura e Farkës - Baldushk - Mustafa Koçaj, Vaqarr - Vishaj " 263,424,859 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK 223 281 127.8
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh, Ndertim rruga mbikalimi Teg dhe rruget lidhese te tij” 11,694,025 Lidhur Kontrata P.C.S.COMPANY - Engineering Counsulting Group - ERALD-G - INVICTUS 10 502 546
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim Rruga mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”. 1,479,800,354 Lidhur Kontrata ALB-BUILDING SHPK 1,402,652,826.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Palasë – Dhërmi” 1,619,484,905 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 1,562,805,184.50
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh – Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr/rruga nacionale – Bylis + rruga Metohasim - Kafaraj 171,744,991 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK 146,175,533.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti V: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Rreshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Bene- K.Hadroj, Shpal-Ura e Repsit", Lidhur Kontrata AEK MUNELLA - DRINI-1
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti X : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Berat - Çorovode + rruga Çorovode - Hambull + rruga Hambull - Rog 168,938,495 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 157 377 451.20
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti V: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Rreshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Bene- K.Hadroj, Shpal-Ura e Repsit", 219,866,693 Njoftuar Fituesi AEK MUNELLA - DRINI-1 197 273 824
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 1 : “Mirëmbajtje me performancë Vorë - Maminas, Kthesa Kamëz - Vorë (rrugët paralele), Kamëz – Zall Herr – Bovillë, Kryq. Rr. Nr 52 – Kala Prezë, Ura e Gjolës – Bilaj, Bubq - Ishëm, Bërxullë - Domje, Bërxullë - Laknas Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9 : “Mirëmbajtje me performancë K/Zëmblak – Liqenas - Dog. Goricë, Libonik - Rrëmbec - Plasë ” 169,973,967 Njoftuar Fituesi REJ 152 997 953.16
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti XII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Kuben- Vasie", Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti XIII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Peshkopi (K/Rr.Tomin)- Ura e Muhurit, Ura e Muhurit - Draj Reç (Kufi me Kukësin) , Peshkopi- Ushtelence", Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim Projektim zgjerim i segmentit rrugor, dalje Elbasan – Perenjas – Qafe Thane. 53,369,587 Lidhur Kontrata InfraKonsult SHPK & HMK - Consulting 50 980 000
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndertim rruga Porto Romano Durres, Loti 3, 5,846,667 Lidhur Kontrata CIVIL CONS - Engineering Counsulting Group 5 671 267.46
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Korçë- Ersekë, Loti 2 (pjesa e pare)”, 18,920,121 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 18 720 000
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti XIV: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "U. Cerenecit - Klenjë,Trebisht-Dogane, Qaf Bualli-Kraste, Kthesa Lapidari-Lis,K/Rrugen Kombetare-Ulez", Lidhur Kontrata UDHA
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3 : “Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor" 68,699,171 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2 : Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Qendror 62,981,351 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data