Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 91 164 41,012,248,767 61 28,392,542,618 26,940,639,758

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion by pass Tepelene, loti 1 20,182,080 Lidhur Kontrata A V E CONSULTING 19,980,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Qafë Mali-Fierzë 58 km. 74,051,762 Lidhur Kontrata MARÇELI & SHPRESA - AL 70,348,906.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km 130,853,729 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 113,700,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga B.Curri - Valbonë, U.Bujan - Q.Morinë, Sopot-Kernajë, Mejdan -Tropoje-Bucaj 57.76 km 115,670,208 Lidhur Kontrata FLORIDA SHPK 106,894,130.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km 96,442,439 Lidhur Kontrata GECI SHPK 91,027,381.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Nderhyrje emergjente per stabilizimin e reshqitjes ne km 21+495 ÷21+620, ne segmentin Lin - Pogradec 139,424,473 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 138753792.6
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 4, Loti 5, Loti 6. 34,490,193 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO  -  47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S 34,390,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1 2,394,360,362 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY - GARDEN LINE 2,389,686,891.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster. 3,124,428 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 2915926.45
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd. 34,706,852 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 23,584,764.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Sherbim roje civile gogina ARRSH. 3,562,281 Lidhur Kontrata EUROGJICI-SECURITY Shpk 7 988.81 lekë/në ditë pa TVSH
Autoriteti Rrugor Shqiptar Menaxhimi e Mirëmbajtja e Pajisjeve dhe Operimi i Tunelit të Krrabës. 98,180,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 98,120,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim-projektim rishikim i punimeve të mbetura në aksin rrugor Elbasan-Gjinar. 2,236,401 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, te Drejtorisë së Rajonit Qendror Tirane 6,143,000 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data