Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 115 221 99,427,106,987 112 35,703,177,158 34,046,696,569

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor TEG-Hyrje Tunel Krrabë” 3,780,608 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë 1,604,005 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT 2,375,552,033 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7 2,353,597,373 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana 2,559,318,901 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 1,816,355,589 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 164,500,560 Njoftuar Fituesi "COBIAL” shpk & "BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SAMAYI VE TICARET” LTD & "INFRATECH” shpk & "ARKIMADE” shpk 134,558,291.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km 1,381,077 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 1,347,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra) 169,211,472 Njoftuar Fituesi BALILI KONSTRUKSION & AGBES CONSTRUKSION 149,759,590.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtja e Tunelit të Krrabës (Kontrate e re)” 189,360,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 189,260,000.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë). 18,967,810,952 Rishpallur Prokurimi
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor: “Kryqëzim Qafë e Buallit- Fillim Rruga e Arbrit me gjatësi 4.5 km” 939,735 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim dhe masa inxhinierike Nyja e Fllakës 124,503,327 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 121,508,153
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor” 166,654,819 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 159,969,881.95
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim i lidhjes së rrugës së Oroshit me rrugën e Kombit” 124,634,510 Njoftuar Fituesi "4 A-M SHPK“ & ILIRIADA SHPK 115,965,000
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë: “Rrëshqitje e Borshit. - Kontratë me çelësa në dorë. 136,091,759 Njoftuar Fituesi “Gener 2” sh.p.k. 134,426,141.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Qëndror 166,586,721 Lidhur Kontrata R. S. & M - SI.SI-AL sh.p.k - G. P. G. COMPANY 158,942,071.73
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Verior” 166,666,422 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 159,967,240.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 5. 332,526,015 Lidhur Kontrata +Shtesë ALB-STAR 332517287.66

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data