Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
51 120 565 216,589,810 246 103,565,726 101,421,241

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Shitje për skrap i automjeteve të dalë jashtë përdorimit 1,588,540 Qeverisja Vendore Pogradec Ankand i shpallur
Vjelje grumbullim i degezave te xines ne territorin e Bashkise Fier 120,000 Qeverisja Vendore Fier Ankand i shpallur
Vjelje grumbullim i boceve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier 400,000 Qeverisja Vendore Fier Ankand i shpallur
Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 1 - Rehovë Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 2 - Rehovë Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 3 - Taç Qëndër Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 4 - Taç Qëndër Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 5 - Taç Qëndër Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 6 - Taç Qëndër Qeverisja Vendore Kolonjë Ankand i shpallur
Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Librazhd 1,412,300 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Shitje e një sipërfaqje Truall 300 m2 nga kjo nd/120.6 m2 dhe ndërtesë me nr. pasurie 148/ND, me vendndodhje fshati Selic, Njësia Administrative Komsi, Bashkia Mat. 500,000 Qeverisja Vendore Mat Njoftuar fituesi
Shitja e disa materialeve (Skrap), të dala jashtë përdorimit në Shoqërinë “Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2”, Sh.A. Tiranë 98,784 Qeverisja Vendore Tiranë Ankand i shpallur
Shitja e disa materialeve (Skrap), të dala jashtë përdorimit në Shoqërinë “Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2”, Sh.A. Tiranë 98,784 Qeverisja Vendore Tiranë Ankand i shpallur
Shitje hekur skrap i perftuar nga nxjerrja jashte perdorimit te mjeteve te transportit dhe nga inventari i imet e ekonomik. 238,896 Qeverisja Vendore Durrës Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i degëzave të xinës 21,000 Qeverisja Vendore Mallakastër Ankand i shpallur
Dhënie me qira të fondit pyjor me sipërfaqe prej 5.28644 ha në pronësi të Bashkisë Mirditë, për Për qëllime pushimi, argëtimi 366,157 Qeverisja Vendore Mirditë Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote: -Bimë MET ,loti V, Ekonomitë Pyjore Hajmel Nënshat, Gjadër Mnelë,Shllak1,Shllak 2;lloji shërbelë në sasi prej 150 kv. 22,500 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Njoftuar fituesi
Shitja e lëndës drusore trupa dhe lëndë ndërtimi - Loti 1: Hotolisht, Lloji drusor Ah, 70 m3 Trupa dhe 30 m3 lende Ndertimi 711,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Shitja e lëndës drusore trupa dhe lëndë ndërtimi - Loti 2: Babje, Lloji drusor Ah, 80 m3 Trupa dhe 15 m3 lende Ndertimi 963,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Shitja e lëndës drusore trupa dhe lëndë ndërtimi - Loti 3: Polis, Lloji drusor Ah, 120 m3 Trupa dhe 20 m3 lende Ndertimi 1,024,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data