Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
51 113 551 212,001,006 233 102,706,876 100,550,241

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
IX -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 148b(1), 0.1 ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Qeverisja Vendore Librazhd Anuluar ankandi
X -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 148b(2), 0.13 ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Qeverisja Vendore Librazhd Anuluar ankandi
XI-Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 152b, 0.1ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Qeverisja Vendore Librazhd Anuluar ankandi
XII-Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 153b (1), 0.1ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Qeverisja Vendore Librazhd Anuluar ankandi
Shitja e grumbullimit te prodhimeve të dyta pyjore (kucka, rrënjë mare dhe shqopë) të cilat gjenden në ekonomitë pyjore- Loti I “Rove-Lunxhë” në ngastrat pyjore nr: 74/a, 84/a sipërfaqja 20 ha, volumi 400 kv. 20,000 Qeverisja Vendore Tiranë Lidhur kontrata
Shitja e grumbullimit te prodhimeve të dyta pyjore (kucka, rrënjë mare dhe shqopë) të cilat gjenden në ekonomitë pyjore- Loti II “Baldushk” në ngastrat pyjore nr: 22/a, 30/a, sipërfaqja 10 ha, volumi 400 kv. 20,000 Qeverisja Vendore Tiranë Lidhur kontrata
Shitje hekur skrap i perftuar nga nxjerrja jashte perdorimit te mjeteve te transportit dhe nga inventari i imet e ekonomik 284,400 Qeverisja Vendore Durrës Ankand i shpallur
Shitje e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune - Loti II : Autoveturë, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm3, lloji karburantit naftë 150,000 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Shitje e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune - Loti III: Autoveturë, viti prodhimit 1998, marka Mercedez Benz 210, modeli E300, fuqia motorike 2998 cm3, lloji karburantit naftë 120,000 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Shitje e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune - Loti IV : Autoveturë, viti prodhimit 2000, marka Daimler 163, modeli ML 270 CDI, fuqia motorike 2685 cm3, lloji karburantit naftë 120,000 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti VII, Nxjerrje rrënjë shqope, ekonomia pyjore Vig në sasi prej 447 kv;- Grumbullim Boçe Pishe, 44,700 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti VIII, ekonomia Pyjore Gjadër Mnelë në sasi prej 2921 kv , 584,200 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti X ekonomia Poyjore Dajç Velipoje 215 kv. 43,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Shitje materiali drusor 178,492 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Hekur Skrap. 188,338 Qeverisja Vendore Durrës Lidhur kontrata
Dhënie me qera të objektit “ish-Godina 2 kateshe, Zyrat e Ushtrise Ersekë" Qeverisja Vendore Kolonjë Lidhur kontrata
Shitje për skrap e dy mjeteve të transportit, në pronësi të UKKO Sh.A 306,968 Qeverisja Vendore Korçë Lidhur kontrata
Shitja per skrap e mjeteve te transportit te Bashkise Poliçan te nxjerra jasht perdorimit 461,812 Qeverisja Vendore Poliçan Njoftuar fituesi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti II - Autoveturë, viti i prodhimit 2001
163,840 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti III - Autoveturë, viti i prodhimit 1998
131,072 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data