Open Procurement Albania

Lot 3: Për vjeljen dhe grumbullimin e bimëve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
Objekti i ankandit Lot 3: Për vjeljen dhe grumbullimin e bimëve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore.

Përshkrim i shkurtër i objektit të shitjes: Bimët mjeksore,tanifere e eterovajore prodhimet e dyta pyjore që do të vilen dhe grumbullohen,ndodhen në ekonomitë pyjore Çermenikë, Neshtë-Prevall, Klenjë 2, Prodan, Dardhe-Xhyre, Vehçan, Librazhd e Polis.
Lloji i bimëve që do të vilen e grumbullohen dhe sasitë e tyre janë pasqyruar në tabelën e mëposhtme.
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 114,050
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Ankand i shpallur
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 06-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-05-2019
Data e mbajtjes se ankandit 27-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vlera fituese Leke
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Librazhd
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.18 - DT.06-05-2019
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data