Open Procurement Albania

Dhënie me qira të pasurisë së paluajtshme sipas udhëzimit nr.1,date 09.06.2016” Për Rregullat, Procedurat e Kërkimit, të Shqyrtimit e të Miratimit të Kërkesave Për Dhënie Në Përdorim të Fondit Pyjor Dhe Kullosor Publik”: që i përket ekonomive Pyjore; Gjadër Mnelë ngastra nr. 139,në siperfaqe prej 1.03 ha“ Për mbarësht imin e florës së egër dhe kult ivimin e bimëve të ndryshme” me afat perdorimi (qIraje ), 5(pesë) vite dhe të siperfaqes kullosore prej 0.26 ha në numrat e Pasurisë nr.22,zk,1100,vol,faqe 179 me Çertifikatë pronësisie nr.444817, si dhe nr. pasurie 30,zk,1100,vol,faqe 179 me Çertifikatë pronësie nr.444818 me objekt: Për qëllime pushimi,argëtimi” .

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vau i Dejës
Objekti i ankandit Dhënie me qira të pasurisë së paluajtshme sipas udhëzimit nr.1,date 09.06.2016” Për Rregullat, Procedurat e Kërkimit, të Shqyrtimit e të Miratimit të Kërkesave Për Dhënie Në Përdorim të Fondit Pyjor Dhe Kullosor Publik”: që i përket ekonomive Pyjore; Gjadër Mnelë ngastra nr. 139,në siperfaqe prej 1.03 ha“ Për mbarësht imin e florës së egër dhe kult ivimin e bimëve të ndryshme” me afat perdorimi (qIraje ), 5(pesë) vite dhe të siperfaqes kullosore prej 0.26 ha në numrat e Pasurisë nr.22,zk,1100,vol,faqe 179 me Çertifikatë pronësisie nr.444817, si dhe nr. pasurie 30,zk,1100,vol,faqe 179 me Çertifikatë pronësie nr.444818 me objekt: Për qëllime pushimi,argëtimi” .

Loti I:Fillimi i procedurave Për dhënien me qira të ekonomisë Pyjore Gjadër Mnele në ngastrën nr.139 , për siperfaqen prej 1.03 ha, pronë e Bashkisë Vau Dejës me afat perdorimi 5 vjeçar. Çmimi dysheme i fillimit të konkurimit është 17 767 lekë/ha në vit në bimësi Pyjore , e përllogaritur kjo sipas VKM nr. 1064, datë 22.10.2010, shtojca 2.pika 2/4 “Për disa ndryshime në vendimin numër 391, datë 21.6.2006 të Këshillit të Ministrave “Për përcaktimin e tarifave në sektorin e pyjeve dhe të kullotave”.
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 23,600
Lloji i Procedures Procedure e kufizuar
Statusi i Ankandit Lidhur kontrata
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 19-08-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-09-2019
Data e mbajtjes se ankandit 09-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues Zef Huba
Operator Ekonomik Kontraktues
 • L76702133O
 • Vlera fituese Leke 18,128
  Data e shpalljes se fituesit 23-09-2019
  Data e lidhjes se kontrates 01-10-2019
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Vau I Dejes
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Shpallja e Fituesit Nr.38 - Dt.23-09-2019
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data