Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
20 21 40 1,340,330,016 35 1,258,338,070 953,027,924

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 2 “Blerje materiale të ndryshme për pastrim” 60,799,437 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale" 10,296,759 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje maska dhe artikuj specifik per oskigjenoterapine e te semureve me Covid-19 te shtruar ne QSUNT per mbulimin e nevojave 12 mujore Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19”.
Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës ” 5,015,000 Anuluar Procedura Aquarius Medical 2,635,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje maska dhe artikuj specifik per oskigjenoterapine e te semureve me Covid-19 te shtruar ne QSUNT per mbulimin e nevojave 12 mujore 68,573,298 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 67,400,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19” 599,940,000 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 359,533,908.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin e situatës së Covid-19 4,157,125 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 4,121,100.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan BLERJE MJETE MBROJTESE PERSONALE PER COVID 19 9,900,520 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 9,880,500.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për pëerballimin e situatës Covid-19 delegim nga MSHMS për nevoja të SRV “ 4,091,000 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 3,335,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Artikuj per masa mbrojtese personale per perballimin e situates se COVID-19 6,888,333 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 6,489,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale 1,057,000 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 1,034,000.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”. 3,781,300 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 3,773,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 2 mujore 85,150,000 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 84,935,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" ‘Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19’ per 2 muaj, me të drejtë shkëputje me lidhjen e MK nga MSHMS për procedurën bazë . 53,867,048 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 53,566,680.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje veshje mbrojtese kunder covid 19 4,164,000 Lidhur Kontrata 4 S 4,150,750.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Blerje Pajisje Mbrojtese ne zbatim te masave COVID-19 2,166,667 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje maska per perballimin e situates emergjente, Covid -19 793,600 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 787,600.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”, 3,281,108 Lidhur Kontrata Aquarius Medical 3,249,542.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale nje perdorimeshe kirurgjikale per perballimin e situates me Covid 19 per DSR Diber 2,084,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 2,072,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizimin e nevojave emergjente për një periudhë 90 ditore me mjete për mbrojtje personale për përballimin e situatës COVID-19. 132,820,000 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 82,560,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 90 ditore”, ne S.U “Shefqet Ndroqi 73,745,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 73,570,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 3 - “Blerje materiale konsumi ndihmese per sigurine dhe menaxhimin e mbetjeve infektive dhe sigurimin e transportit të mostrave të testimit Covid - 19, për nevojat e Sektorit/ laboratorit të ISHP-së” 3,714,083 Anuluar Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19 nga strukturat shëndetësore publike.
Burimi i Financimit Buxheti i shtetit
199,965,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK & Farma Net Albania SHPK 189,585,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Veshje mbrojtese sterile personale nje perdorimeshe (perparese me kapuce) – COVID-19 799,200 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  239,000.00
Ministria e Drejtësisë Ministria e Drejtësisë Blerje materiale mjekësore në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19. ( VKM Nr. 276, datë 6.4.2020 ) Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19). 165,718 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 146,300.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Doreza Sterile (COVID-19) 46,238 Njoftuar Fituesi  MAJ-ALB 14,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje doreza ekzaminimi (COVID-19) 180,000 Njoftuar Fituesi  Erlind Asllani  180,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Kapuç per Infermiere (COVID-19) 6,000 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 6,000.00

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.