Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
27 MEGAPHARMA SHPK 637 693,604,753 631 682,520,929 675,584,570

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje barna pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 47 lote, pėr nevoja tė Spitalit Kukės. Loti 15 - Calcium chloride 1g/10 ml Flakon/ Ampule 129,308 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 129000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje barna pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 47 lote, pėr nevoja tė Spitalit Kukės. Loti 29 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Flakon/ Ampule 45,802 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 45780
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje barna pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 47 lote, pėr nevoja tė Spitalit Kukės. Loti 30 - Metoclopramid hydrochloride 10mg-2ml Flakon/ Ampule 21,870 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 21840
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje barna pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 47 lote, pėr nevoja tė Spitalit Kukės. Loti 33 - Ranitidine hydrochloride 50 mg Flakon/ Ampule 5,482 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 5400
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje barna pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 47 lote, pėr nevoja tė Spitalit Kukės. Loti 39 - Furosemide 20 mg/2 ml Flakon/ Ampule 43,330 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 43310
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Blerje barna pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 47 lote, pėr nevoja tė Spitalit Kukės. Loti 44 - Metamizole sodium 1 gr/2 ml Flakon/ Ampule 38,231 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 38080
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Lėndė Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretės. Loti 1 - Fusidic acid dhe Hydrocortison 2% dhe 1%- 30 gram Tubet 179,496 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 179400
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Lėndė Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretės. Loti 7 - Fusidic acid 2%-15gr Tubet 22,709 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 22700
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje barna B4 -Sistemi muskulo-skeletik, sistemi nervor dhe sistemi respirator, e ndarė nė lote. Loti 2 - Ibuprofen 100mg/5ml-100ml Flakon/, Ampule 271,602 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje barna B4 -Sistemi muskulo-skeletik, sistemi nervor dhe sistemi respirator, e ndarė nė lote. Loti 17 - Methadone hydrochloride 1 %/ml Flakon/, Ampule 83,497 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje Barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, e ndarė nė lote. Loti 3 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Dalteparine sodium 5000 UI, Shiringė e pėrgatitur 22,954,368 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 19118750
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Dalteparine sodium, 5000 UI 5,322,720 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 5320000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 2 - Deltaparine sodium 5000UI Shiringe e parapergatitur 332,672 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 332500
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamente tė deleguara nga MSH ndarė nė Lote. Loti 5 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Daltaparin sodium 5000UI shiringe e parapergatitur 4,324,736 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 4322500
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje medikamentesh tė dėshtuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 31 - Amlodipine 844 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 800
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje medikamentesh tė dėshtuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 34 - Furosemide 3,804 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 3120
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje medikamentesh tė dėshtuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 35 - Hydrochlorothiazide 1,300 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 936
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje medikamentesh tė dėshtuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 48 - Ibuprofen 50,033 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 49000
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje medikamentesh tė dėshtuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 60 - Dalteparine 332,670 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 332500
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 3 - Blerje Dalteparine sodium 1,996,032 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 1995000
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje medikamente 3,402,237 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 3400478
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje medikamente pėr nevojat spitalore nė S. U. "Shefqet Ndroqi", ndarė nė 9 Lote. Loti 1 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Dalteparine sodium 5000UI, Shiringe e para pergatitur 4,491,072 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 4488750
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 22 - Sistemi kardiovaskular, Bisoprolol, , 10 mg, Tablete/ Kapsule 35,491 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 31450
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 31 - Sistemi kardiovaskular, Furosemide, 40 mg, Tablete/ Kapsule 145,748 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 119600
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 33 - Sistemi kardiovaskular, Hydrochlorothiazide, 25 mg, Tablete/ Kapsule 61,379 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 44200
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 42 - Sistemi kardiovaskular, Moxonidine, 0.4 mg, Tablete/ Kapsule 41,263 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 41256
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 56 - Sistemi kardiovaskular, Verapamil, 80 mg, Tablete/ Kapsule 21,600 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEGAPHARMA SHPK 14800
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 122 - Fusidic acid dhe Hydrocortison 95,731 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 95680
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 153 - Fusidic acid 24,979 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 24970
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Blerje medikamente e ndarė me lote pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 237 - Insulin isophane 1,787 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 1750