Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 COLOMBO SHPK 5 99,270,790 5 99,270,790 94,348,853

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë “Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande” 4,918,148 Njoftuar Fituesi COLOMBO SHPK 4,470,663.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 1-Rikonstruksioni i Poliklinikes 73,744,869 Rishpallje me Lidhje Kontrate COLOMBO SHPK 69,426,611.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore, impiantistike, pajisjeve të hotelerisë për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë 3,464,977 Lidhur Kontrata COLOMBO SHPK 3,444,470.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Rikonstruksion i godinës së reanimacionit të Spitalit Rajonal Vlorë- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit 13,642,796 Rishpallje me Lidhje Kontrate COLOMBO SHPK 13,527,702.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Mirëmbajtje e objekteve fizike, impiantistike dhe pajisje hotelerie për Spitalin Vlorë 3,500,000 Lidhur Kontrata COLOMBO SHPK 3,479,407.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.