Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
29 EDNA - FARMA SHPK 264 114,604,880 264 114,604,880 112,375,371

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje medikamente pėr nevojat spitalore nė S. U. "Shefqet Ndroqi", ndarė me 36 Lote - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 34 - Noradrenaline 28,736 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 28725
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 19 - Gjaku dhe organet formuese te Gjakut, Glucose monohydrate 867,841 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 866000
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 23 - Gjaku dhe organet formuese tė Gjakut, Sodium bicarbonate 45,417 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 45400
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 24 - Gjaku dhe organet formuese tė Gjakut, Sodium chloride 1,909,250 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 1904000
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 25 - Gjaku dhe organet formuese tė Gjakut, Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 98,355 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 98100
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje medikamentesh e ndarė nė 59 lote, pėr plotėsimin e nevojave deri mė 15 Prill. Loti 59 - Sistemi respirator, Aminophylline 53,716 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 53520
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 53,550 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 53550
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 13,393 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 13393
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 235,680 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 235680
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 10 - Sodium Chloride, 0.9 %-100 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 866,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 866000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 13,393 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 13393
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 235,680 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 235680
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 10 - Sodium Chloride, 0.9 %-100 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 866,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 866000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 53,550 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 53550
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 454,000 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 454000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 1,797,060 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1797060
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Loti 10 - Sodium Chloride, 0.9 %-100 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 121,240 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 121240
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 21,420 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 21420
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" B8 - Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė 11 lote. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017. Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml; Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Sodium Chloride, 0,9%-1000ml, Flakon; Loti 7 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate, 500 ml, Flakon/ Ampule 8,940,100 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 8940100
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 250,675 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 249900
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 340,628 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 340500
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 393,421 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 392800
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 5,355 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 5355
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 249,700 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 249700
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 343,700 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 343700
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti 34 - Aminophylline, 250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 21,420 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 21420
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 18,160 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 18160
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė Loti 7 - Sodium lactate dhe Sodium chloride dhe Potassium chloride dhe Calcium chloride dihydrate 500 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 294,600 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 294600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 2 - Sodium bicarbonate, 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 1,362 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1362
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Devoll Loti 4 - Sodium chloride; 0.9% - 1000 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 23,820 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 23820