Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 KADRA SHPK 7 7,927,251 7 7,927,251 7,835,181

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Blerje ushqime per Spitalin Kukes(Bylmet) 1,021,446 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,018,242.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 5 Ushqime kolonjale 1,439,260 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 1,428,540.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 4 Fruta perime 483,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 482,850.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 2 Mish vici 2,040,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 2,019,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 1 Buke 784,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADRA SHPK 754,600.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje bulmet 849,565 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 831,350.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Blerje mish vici e nënprodukte 1,309,280 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 1,299,998.60
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.