Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
23 Alfarmakos SHPK 395 201,902,340 395 201,902,340 203,424,278

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shtesė kontate: Blerje medikamentesh 70,608 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 70608
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 4 - Prednisolone, 25 mg/2ml, Flakon/ Ampule 16,947 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 16947
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 15 - Glucose, 4 gr -10 ml, Flakon/ Ampule 116,600 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 116600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 15 - Glucose, 4 gr -10 ml, Flakon/ Ampule 116,600 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 116600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti23 - Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), 100 mg-2ml 216,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 25 - Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml 216,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 24 - Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg-1ml 216,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 25 - Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml 216,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 23 - Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), 100 mg-2ml 216,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 24 - Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg-1ml 216,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Rajonal Durrės B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote. (Blerje e Pėrqėndruar nga Ministria e Shėndetėsisė) 2,008,740 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 2008740
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 4 - Prednisolone, 25 mg/2ml, Flakon/ Ampule 288,099 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 288099
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė B4 - Blerje barna pėr nevoja spitalore, ndarė nė 19 lote - tender i pėrqėndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 15 - Glucose, 4 gr -10 ml, Flakon/ Ampule 320,650 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 320650
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės Loti 8 - Lanatoside C, 0.4 mg - 2 ml, Flakon/ Ampule; Loti 27 - Neostigmine bromide, 10mg/ml, Flakon/ Ampule; Loti 36 - Promethazine, 50 mg/ 2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 37,031 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 37030.8333333333
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti23 - Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6), 100 mg-2ml 10,800 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 10800
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 24 - Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg-1ml 10,800 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 10800
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 25 - Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml 297,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 297000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Loti 19 - Bupivacaine, 50mg/ml, Flakon/ Ampule 324,000 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 324000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Loti 23 - Lidocaine, 10 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 216,160 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 216160
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Loti 27 - Neostigmine bromide, 10mg/ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 153,410 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 153410
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Loti 36 - Promethazine, 50 mg/ 2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 529 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 529
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Loti 5 - Sodium chloride, 10% - 10 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 174,900 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 174900
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 - Lanatoside C, 0.4 mg - 2 ml, Flakon/ Ampule; Loti 19, Sistemi Nervor, Bupivacainė, 5mg/ml -20ml, Flakon/ Ampule; Loti 23, Sistemi Nervor, Lidocaine, 20 mg/ml-50 ml, Flakon/ Ampule; Loti 27, Sistemi Nervor, Neostigmine bromide, 0.5 mg/1 ml, Flakon/Ampulė; Loti 36, Sistemi Respirator, Promethazine, 50 mg/ 2 ml, Flakon/Ampulė. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 3,901,110 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 3901110
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 8 - Lanatoside C, 0.4 mg - 2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 529 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 529
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 19 - Bupivacaine, 50mg/ml, Flakon/ Ampule 194,400 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 194400
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 23 - Lidocaine, 10 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 46,320 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 46320
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 27 - Neostigmine bromide, 10mg/ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 39,675 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 39675
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 36 - Promethazine, 50 mg/ 2 ml, Flakon/ Ampule. Tender i pėrqėnduar i realizuar nga Ministria e Shėndetėsisė, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 63,504 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 63504
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 11 - Atropine sulphate 1 mg -1 ml 126,334 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 126334
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm, anestezi reanimacion, lėndė Kontrasti pėr CT, lėndė kontrasti pėr MRI, metabolizmi dhe trakti tretės, antineoplastike dhe immunomodulatore, pėr nevoja spitalore, ndarė nė 26 lote. Loti 20 - Papaverine hydrochloride, 40 mg/1ml 75,600 Lidhur Kontrata Alfarmakos SHPK 75600