Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 AGS SHPK 6 326,829,881 6 326,829,881 323,602,619

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Per ofrimin e sherbimit te lavanderise dhe hotelerise per pacientet e hospitalizuar ne pavijonet e Qendres Spitalore Universitare Nene Terezaper 30.5 22,305,209 Lidhur Kontrata AGS SHPK 22,282,115.73
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi i lavanderise dhe zevendesimi me inventar te imet per nevoja te SPV 108,365,662 Njoftuar Fituesi AGS SHPK 106,187,633.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi i lavanderise dhe zevendesimi me inventar te imet -emergjence 2 muaj 4,482,345 Lidhur Kontrata AGS SHPK 4,470,551.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Per ofrimin e sherbimit te lavanderise dhe hotelerise per pacientet e hospitalizuar ne pavionet e Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza, per 42 30,806,411 Lidhur Kontrata AGS SHPK 30,782,293.67
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Për ofrimin e shërbimit te lavanderise dhe hotelerise për pacientet e hospitalizuar ne pavijonet e Qendres Spitalore Universitare “Nene Tereza”, per 90 dite me kusht ndërprerje me lidhjen e kontratës baze 66,590,958 Lidhur Kontrata AGS SHPK 66,538,865.50
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Shërbimi i lavanterisë dhe furnizimi me inventarin ekonomik në Spitalin Psikiatrik Ali Mihali Vlorë 94,279,296 Lidhur Kontrata AGS SHPK 93,341,160.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.