Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
9 Fatos Lashi (Egian) 90 200,813,694 90 200,813,694 182,613,088

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje filma dhe materiale tė tjera pėr shėrbimin e imazherisė pėr Spitalin Rajonal Vlorė 1,448,820 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 1420100
Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Blerje kite e reagente pėr laboratorėt e DSHP Kavajė- Loti nr 1: Blerje kite e reagente pėr laboratorin bakteriologjik 958,338 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 947370
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane- Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės 59,534,400 Njoftuar Fituesi Fatos Lashi (Egian) 50027120
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane- Loti 3 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier 22,662,000 Njoftuar Fituesi Fatos Lashi (Egian) 20844880
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane- Loti 4 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Vlorė 56,599,200 Njoftuar Fituesi Fatos Lashi (Egian) 50355240
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 1,345,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 1345600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 874,660 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 874660
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DSHP Kavajė 426,200 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 426200
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė AShR Tiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 50,400 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 50400
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DShP Kavajė 375,400 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 375400
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Durrės 670,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 670600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 640,000 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 640000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DShP Kavajė 426,200 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 426200
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Durrės 874,660 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 874660
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė ASHRTiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė ASHRTiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DShP Kavajė 375,400 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 375400
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Durrės 670,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 670600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DShP Kavajė 426,200 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 426200
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Durrės 874,660 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 874660
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 640,000 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 640000
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė AShR Tiranė 50,400 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 50400
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė AShR Tiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DShP Kavajė 375,400 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 375400
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Durrės 670,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 670600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria Rajonale Shėndetėsore Tiranė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DRSh Tiranė 705,600 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 705600
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė Loti 2 - Shėrbim dezinsektimi nė zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tiranė, Durrės (Marrėveshje Kuadėr – shėrbime) - sipas kėrkesės sė DShP Kavajė 426,200 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 426200