Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Pastrime Silvio SHPK 21 38,302,077 21 38,302,077 30,208,423

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >

Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 903
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbimi i evadimit te mbetjeve urbane ne SUT Marreveshje Kuader me disa Operatore Ekonomike ku jo te gjitha kushtet jane te percaktuara, per nje periudhe 24 mujore nga nenshkrimi i Marreveshjes Kuader. 5,002,506 Njoftuar Fituesi Pastrime Silvio SHPK 4,999,821.10
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbimi i pastrimit të ambjentit të jashtëm në QSUT, me periudhe 70 dite 2,736,550 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 2.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra ne QSUT 4,813,300 Rishpallje me Njoftim Fituesi Pastrime Silvio SHPK 3,885,100.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Evadim mbetjesh 918,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shërbim transport mbeturinash - financuar nga Buxheti i Shtetit 962,640 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 828,558.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shtesë kontrate: Shërbim evadim mbetje të urbane 124,900 Lidhur Kontrata +Shtesë Pastrime Silvio SHPK 124,900.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 307,408 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 307,408.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) -sipas kërkesës së DRSh Shkodër 477,600 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 477,600.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 307,408 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 307,408.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) -sipas kërkesës së DRSh Shkodër 479,877 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 479,877.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 2,498 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 2,497.87
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 307,408 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 307,408.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) -sipas kërkesës së DRSh Shkodër 477,600 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 477,600.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 307,408 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 307,408.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) -sipas kërkesës së DRSh Shkodër 479,877 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 479,877.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 309,906 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 309,906.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) -sipas kërkesës së DRSh Shkodër 477,600 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 477,600.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 307,408 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 307,408.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shëndetit Publik Lezhë Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) - sipas kërkesës së DShP Lezhë 309,906 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 309,906.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane për prefekturat Shkodër dhe Lezhë (Marrëveshje Kuadër – shërbime) -sipas kërkesës së DRSh Shkodër 479,877 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio SHPK 479,877.00
Ministria e Shëndetësisë Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane- Loti 1 - Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Shkodër, Lezhë 18,712,400 Njoftuar Fituesi Pastrime Silvio SHPK 15,338,261.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.